Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%40 engelliyim. 2016 EKPSS'ye nasıl katılırım?

Vostro-21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 1977 diyarbakır dogumluyum evliyim 2 çocugum var 2014 ekpps den 56 puan aldım ( ekpps 2015 giremedim ekpss 2016 ne zaman olucak sınav günü ne yapmam gerekiyor kuraya dahil için şimdiden teşekürler

Sınava 2014'te girmişseniz en az lise mezunusunuz o zaman. Bu durumda kuraya katılamazsınız yine sınava katılmak zorundasınız. 2015'ye sınav değil atama yapıldı. Sınavlar 2 yılda bir yapılıyor. 2016'da Nisan gibi olur tahminen henüz net bir bilgi yok. ÖSYM'den açıklamalar yapıldıkça takip edersiniz. Forumdan da aynı anda yayınlanıyor bu tür haberler.

Kkelebekk sıktıysam özür dilerim saygılar iyi akşamlar bu arada teşekürler

ben ortaokul mezunuyum, lise için açık öğretimden başvuracagım bu sene ama kura ile 2016 EKPSS'ye katılmak istiyorum bunun için gerekli başvuru ve evraklar nelerdir bilgi verebilecek var mı ?

2016 yılı geldiğinde Başvuru esnasında gerekli evrakları size bildirecekler.

Ancak size önerim şu: Raporunuz eski tarihli olmamalı ve Engeli raporunuzu vaktiniz var ise güncelleyiniz.

engelli kuran kursu öğreticisi adayıyım

merhaba bende ayağımdan engelliyim %40oranımda engelim var.ekpssye girmedim ve 2016ekpss yapılmadan önce bir atamnın daha yapılması bekleniyormuş.o atamaya başvuru yapabilir miyim ve 2016ekpss başvuruları nasıl yapılıyor raporumun geçerlilik süresi 1yıl atamam olsa bile her yıl yeniletecek miyim raporu yardımcı olursanız sevinirim...

Ekpss ye girip geçerli bir puan almadan tercih yapamaz ve atanamazsınız.
Ekpss ile ilgili bilgiler bu forumda çeşitli başlıklarda mevcut.

Öncelikle %40 raporum var EKPSS'ye giricem inşaAllah ama lise ögrencisiyim açıktan lise bitiriyorum. Ortaokul ekpss oluyor mu oluyorsa nasıl oluyor. Kura diyorsunuz onlar nasıl oluyor anlatırsanız sevinirim.

Üst Alt