Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

36 yaşındayım ve ilk kez EKPSS'ye gireceğim!?

hknkhvc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba bu forumdaki ilk konum olacak herkese sağlıklı mutlu gelecek günler diliyorum ben bipolar biriyim %40 engelli raporum var 36 yaşındayım ekpss ilk defa girecegim ilk defa girerken osymde başvuru esnasında ne yapmam gerekiyor araştırdığıma göre atamalarda yaş sınırı olmuyor dediler ama ben 35 yaşı geçtim bu konular hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz tesekur ederim simdiden

EKPSS'de yaş sınırı 65 KPSS'de genel itibari ile 35 yaş sınırı istenebiliyor ama her kurum için değil mesela Adalet Bakanlığı bu sene 35 yaş sınırını aştı yani 35 yaşından büyük memur alımı yaptı ben de bu arada 36 yaşındayım ve sınava girecem.

Başvurular sanırım online ve Ösym merkezlerinden yapılabilecek.

Son düzenleme:
E kpss ataması pek olmuyor herhalde ama zor mu ? Bende hiç girmedim merak ediyorum valla ;)

@Barın17,

Ekpss normal kpssden daha kolay soru sayısı az ama artik engelli alımlari çok az normal kpss den daha fazla alim oluyor

Anladım bu sene varsa başvurayım bari denemiş oluruz :)

Üst Alt