Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

31 Mayıs tarihinde emeklilik için başvurdum, hala bir gelişme olmadı!?

sesene

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
31/05/2013 tarihinde tahsis talep taahhut beyannamesi verdim. yaklasik 35 gun oldu. Bu gun itibari ile SGK dan Evrak izleme kismindan dosyamin hic 1 islem yapilmamis oldugunu goruyorum.. Vergi indirimi belgemin 1 kopyasini SGK teslim ettim. Normalde Gelirler idaresine 1 yazi yazip Vergi indirimi sormalari gerekiyor . Sorun su ki , daha bu yazi bile yazilmamis. Benzer 1 durumla karsilasan varmi ?.. Tum sigortam ayni sehirden , hizmet birlestirme vs. yok. Surec bu kadar surmemesi gerekiyor diye dusunuyorum.. Sizce hizlandirmak icin ne yapabilirim.

Uzar da uzar. Biraz şans, biraz evrakların postada çok uzun zaman dolanması vs. Sanırım beklemekten başka yol yok...

merhaba; ankara sağlık kurulundan 25 haziranda postaya verilen evragım istanbul büyük mükellefler vergi dairesine ne zaman ulaşır tecrübenizi paylaşırmısınız.kolay gelsin.

Üst Alt