Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3021 koduyla EKPSS'ye gireceğim..?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Bende 3021 koduyla sınava girecem benimde açıkçası çok bilgim yok atanan arkadaşlarımızın bizi bilgilendirilmesini rica ediyorum

Yani Laborant ve Veteriner Sağlık, Veteriner Sağlık Teknikerliği önlisans programlarının birindenmezun olmak?

Önlisans mezunu var ama veterinerlik olarak da vardır sanırım.
Tercih kılavuzlarında genellikle veterinerlik yok (ben denk gelmedim)
Önlisans mezunu olarak, nitelik kodlarına göre(pc sertifikası olmak vs gibi) tercih yaparsınız

Var kontenjan da açılıyor mesela 15 tane veteriner Teknikerliği sonra biz laboranti da tercih edebiliyoruz onun kodu da 3023 şimdi atanmak icin şimdi yeterli puan aldigim vakit acaba laborant olarak mı yoksa veteriner olarak mı tercih yapsam çünkü her iki memurlugunda çalışma çalışma şartları nöbet saatleri sonra maddi açıdan gelirleri nasıl bilmiyorum açıkçası bir yol haritası çiizemedim

sadece 3021 diye biliyorum ben 2015de kadro açıldı ama kod olarak 3021 yazıyordu kamu hastaneleri alımlarndada

bende 3021 koduyla tercih yapıcam. umarım bu sene de kadro verilir.

Genel Yetenek Testi 10 7
Genel Kültür Testi 16 13
EKPSSP2 Puanı 70,08211
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 3069
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 9968

atanırmıyım acaba sizin puanlar nasıl?

Üst Alt