Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

30 yaşında cinsel sorunlar için Testosteron Replasman Tedavisi (TRT) yapılır mı?

ATA 1881

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Anti psikotik kullanıyorum 5 yıldır. Hastalığın ilk 2 yılında pek sorun yoktu. Kuru boşalma başladı 2. yıldan itibaren. Güncel olarakta afedersiniz ilk orgazmda kuru boşalma oluyor 2. Seferde de çok çok az sperm geliyor. Yani spermiogram testi yapamayabilirim o kadar az geliyor sıvı. Asıl merak ettiğim şey bu sorunlar neticesinde TRT tedavisi yapılır mı. Devlet Hastanesi'ne gideceğim üniversite hastanesi.

Eee gidiniz

Siz sanıyormusunuzki bir avuç sperm geldi bununla çocuk öldü. Sperm in bir damkadı çocuk için yeterlidir

Ben eskiden sık masturbasyon yapıyordum ve az geliyordu. Bazen hiç gelmiyor. O işleri bıraktım aklıma bile gelmiyor..

@ATA 1881,

Geçmiş olsun,

Antipsikotikler bazı hastalarda bu tarz bi yan etki yapabiliyor.

Takibinizi yapan doktorunuzla görüşüp ilacınızı değiştirtebilirsiniz.
İlaç değişimi sonrası durum normale dönecektir, merak etmeyin.

Kesin ya risperdal kullanıyor ya xeplion
Bende de oluyordu
İlaç değişti, sorun ortadan kalktı.

@Micro123,

Hocam tedavinin en başından beri değişmeyen tek ilaç risperdal. Bende ondan şüpheleniyorum.
Cinsel isteksizlik geçtimi? Ben kontrol amaçlı kendimi zorlayarak masturbasyon yapıyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt