Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

28 yıllık sigortalıyım, %82 raporum var. Nasıl emekli olurum?

arkadaşlar merhaba ben hala bekliyorum evrağım sgk kurum içerisinde bir oraya bir buraya gidip geliyor inşallah bu ay biter bu iş.

herkese hayırlı akşamlar nihayet 17/04/2018 günü başlayan emeklilik serüveni bu gün itibarı ile son bulmuştur malulen emekliliğim e devlet ekranında görülmüş maaş günüm her ayın 17.günü olarak belirlenmiş ama alacağım maaş ne kadar olduğu belirtilmemiş olsun buna da şükür en azında bekleyiş sona erdi darısı bekleyen arkadaşların başına rabbim herkese yardımcı olsun.

OturanBoğa

allah razı olsun bülent bey size ve diğer arkadaşlarada bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.

umut2135 kolay gelsin ben bir konuda yardımınızı rica edeceğim;

15/10/1994 sigorta başlangım ,7800 gün prim ödeme sürem var ve seneye 25 yılımı dolduruyorum. Ben işitme engeli için ilk hastaneden %36 aldım daha sonta İl sağlık Müd itiraz ederek 2. hastaneden %45 ve Hakem hastanesinden de %42 özür oranı raporu aldım. Emeklilik ve vergi indirimi için neler yapmam gerekmektedir.
şimdiden teşekkürler

Alemdaroglu yerinde olsam malülen emekliliğe bulaşmazdım zira maaşı düşük ve imkanları kısıtlı.
Zaten sigorta gününüz var altı üstü 1 ay bekleyecektiniz umarım ileride bu konuda pişman olmazsınız. Hayırlı olsun

thermexol
Son olarak hakem hastaneden aldığınız %42 lik rapor kesindir.
İşyerinden orada çalıştığınıza dair belge, raporunuz ve resim ile birlikte ilinizdeki vergi dairesine başvurun.

deathless
amin kardeşim çok teşekkür ederim

Sardonyx35
hiçte öyle değilmiş kardeşim ben normal yaşı bekleyip emekli olsam alacağım maaş 1810 tl vergi indirimi ile emekli olsam 2030 tl malulen oldum bana2150 tl maaş bağlandı kardeş.

thermexol
maliyeye vergi indirimi için başvuruyorsunuz vergi indirimini aldıktan sonra emekliliğe müraacat ediyorsunuz.

ademdaroglu hayırlısı olsun belki farklı bi durum vardır. Benimde normal sgk emekliliğime 12 sene kaldı :) %57 engel oranımla şuan 1600 günüm var

ilginiz ve bilgilendirmeler için çok teşekkürler

Üst Alt