Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%28 poliomyelit sekeli rahatsızlıktan özel tertibatlı araç için sürücü belgesi almak?

Alamut

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese saygılar
%28 sağ ayak poliomyelit sekeli özel tertibatlı araç kullanması uygundur raporum var b sınıfı ehliyetimi h sınıfa çevirmek yani kod eklemek için aile hekimi oranda araştırma hastanesine başvurdum ancak sağlık il kurulu özel tertibat olmadan araç kullanabilir diye rapor verdi. Hayallerim yıkıldı. İşin aslı gerçekten hiçbir şekilde manuel kullanamıyorum hatta otomatik araç bile kullanamıyorum.
1. Yeniden heyete girmek için ne kadar beklemek iyimser.
2. Yeniden h sınıfına başvuru yaptığımda olumlu cevap verilirse, eski sonuç sıkıntı çıkarır mı.
3. Eski h olumsuz ehliyet sonucunu sildirebilirmiyim.

% 28 poliomyelit sekeli rahatsızlıktan özel tertibat

Arkadaşlar heyet raporunu aldım. Raporda özel tertibatlı araç kullanması uygundur ibaresi yazılı. B sınıfı ehliyetimi var h sınıfı ehliyete başvurdum il sağlık kurulu olumsuz cevap verdi ve normal sürücü olur, özel tertibat olmadan araç kullanması uygundur diye rapor verdi. Ben kesinlikle araç kullanmakta zorlanıyorum hatta sağ bacağımı katlayıp sol bacağına sürmeye çalışıyorum. Ne yapabilirim yol gösterirmisiz. Teşekkürler...

Üst Alt