Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2400 prim günüm var. Lösemi tedavisi gördüm. Ne zaman emekli olabilirim?

HAYDAR_44

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim ssk girişim 2008 ama askerlik 2004 ve yatırdım askerlik günlerini su anda 2400 prim günüm var 2010 yılında lösemi tanısı kondu ve tada vi aldım simdi sadece 6 ayda bir kontrole gidiyorum ssk ya başvurSam emekli ederler mi cevaplarsanız sevinirim

Şansınızı deneyebilirsiniz, son zamanlarda durumu uygun kanser hastaları süreli malulen emekli ediliyor. Ama 10 yılınızın dolması lazım

Merhaba acaba 10 yılı doldurmak için askerlik başlangıcı tarihini mi yoksa normal işe girişi tarihini mi ele alıyorlar ben askerlik borçlanmasını yatırdım

Tedaviniz 6 ayda bir ise malülen emekli olmak biraz zor. Ama bakıma muhtaç derecede hastalığınız devam ediyorsa 5 yıl 1800 gün ilede emekli olabilirsiniz.

HAYDAR_44
Askerlik tarihiniz sigorta başlangıcından önce ise ve borçlanma yoluyla ödediyseniz, sigorta başlangıcınız borçlandığınız gün sayısıkadar geriye gider.

Üst Alt