Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

24 yıl önce aldığım ehliyeti yenilemek istesem rapor vs. ile uğraştırırlar mı?

aykus

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benimde ehliyet ile bir sıkıntım var.yardımcı olursanız sevinirim.ben 1990 yılında ehliyet aldım B sınıfı ozamanlar A2 de vardı vermediler sadece B sınıfı verdiler rapora göre de kullandığı cihaz ve protezler bölümüne kulaklıkla yazdılar.aradan geçmiş 24 yıl ben şimdi ehliyetimi yenilemeye kalksam rapor isterlermi eğer rapor isterlerse ehliyetin iptal olmasından korkuyorum ne gibi yol izlemem lazım saygılar

trafik tescile dilekçe yazın ehliyetim yıprandı yenilemek istiyorum diye yeni rapor isteyeceklerini sanmıyorum

1987 yılında aldım ehliyeti halen kullanıyorum bi sıkıntı yok neden yenileme ihtiyacı duydunuz

o zamanki şartlarda işitme kaybım 45db lerde idi şimdi 85db lerde rapor isterlerse kesin iptal ederler ehliyetimi. kazanılmış hakları geri alırlar mı yada son çare olarak H sınıfı mı almak. kanundaki yeri işitme kaybı 48db galiba yanılmıyorsam işitme engellilerin.

çok yıprandı yani ehliyetim o zamanki foto ile şimdiki foto çok fark var arada sorun çıkmasın diyom

yıpransın önemli değil seri no okunuyormu o önemli benim fotom 1987 yılında çekilen foto 1969 doğumluyum hiç bir sorun yaşamadın 20 30 tane bant var üzerinde kırıldıkça yapıştırıyorum :):)

Üst Alt