Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

24 Şubat'ta Saat 10:00'da C.S.G.B. Önünde 10.000 Kadro İçin toplanıyoruz

jjbecx

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar oturmakla olmaz zaman daralıyor kendi göbegimizi kendimiz keselim hüsrana ugramamak için elimizi taşın altına koyalım en az 10 bin kadro isteyelim 24 şubat günü çalışma bakanlıgı önünde toplanalım lütfen gönüllü bu iş için çalışacak arkadaşlar lazım etkinligi her yerde duyuralım lütfen arkadaşlar yoksa çok az kadro verecekler uyuşuk uyuşuk oturmanın sırası degil kendimiz için bişey yapalım bu son etkinligimiz bunuda başaramazsak bi daha olmaz lütfen gereken ilgiyi gösterelim

https://www.facebook.com/events/1377294062569912/ gelişmeleri ve irtibatı faceden takip edelim

bende katılmayı çok isterdim gelemem benim izin almam çok zor yılın başındayız çok yoğun iş tempom hastahane iznini bile alamıyorken :(

insanların neden korktugunu anlayamadım 24 subat ile açılan başlıklara baktıgımızda 100 lerce kişi okumuş fakat bende oradayım diye yazan insanlar yok denilecek kadar az bi arkadaşımız eylem öncesi birlik olmak için katılım sayısını görmek için isimlerinizi sayı vererek kodlayınız demiş milette tık yok ama kadro isteğine gelince parmaklar çatır çatır çalışıyor sadece nette.Face de bile sadece 45 kişi olmuş gidecek sayısı facede konuyu açan arkadaş gelecekler beni eklesin demiş 2 gün oldu ekleyeli hala beni kabul edecek telefonumu yazdım dedim ben ankaradayım yapılacak neler var araşalım konuşalım nebilim izin alınabilir, bi metin hazırlanır en azından haber kanallarına haber verilir aklıma gelenler şunlar şimdilik ama konuyu açandan bile bi öneri yok inşallah ben yanlış düşünüyorumdur herşey planlanmıştır, ama ne olursa olsun ben o gun oradayım

Jjbecx siz çok iyi düşünmüşsünüz katılıyorum yazınıza

Sevgili arkadaşlar izin almaya gayret göstereceğim.İnşallah gelirim...!

ankaradaki ve çevre illerdeki arkadaşlara iş düşüyor

Üst Alt