Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2026 emekli maaşı 20.000 TL oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@emrem72,

Sanki sen açlık seyivesinde yaşıyorsun da gelmiş buraya laf yapıyorsun sizleri 15 temmuz gecesi görduk siz bankamatik sırası beklerler biz o gün vatan derdindeydik o rabbime şükür herşeyim var mağarada yaşamak sizin gibilere yakışır

Bu kişiler herkes ı phone kullanıyor herkes avm de falan diyen tipler
Telefonu avm ye gitmeyi zenginlik sanan tipler.

@güllerin efendisi,
Kayıkçı kavgasına karışmak istememiştir.
Malum akepe eşittir fethö
Ne istedin vermediler diyenler bitin illerdeki emniyetçiler fethöcü idi kendileri söyledi.
İşim gücüm yok iki grubun koltuk kavgasına müdahele mi edecekti adam.
Adamın yaveri fethöcü çıktı.

Adamların fethö ile boy boy resimleri varken yargılanmadı.
Onlar dışında herkes itiraz etti mi fethöcü oldu ne güzel dimi(!)
Yersen
İktidardan gittikleri zaman kozmik odayı kimlere nasıl açtıkları hepsi ortaya çıkar herşey zamana bakacak.
Bu dünya süleymana kalmamış
Ayarını bozduğun kantar elbet gün gelir seni de tartar.

Sende varsa sorun yok herkes iyi durumdadır
Vatanı bit siz seviyorsunuz zaten
Coğrafya hakikaten kader.
Gazi mustafa kemal bazı tipleri sallandırdı çocuklarını bıraktı keşke onları da sallandırsaydı
Onların enikleri ile uğraşmazdı
Çok kızıyorum çok....

19 bin güzel para çok abartıyorsunuz. Herkes biraz fedakarlık yapacak yoksa memur maaşlarını ödeyemeyiz.

@güllerin efendisi, halk fakirlikten kırılıyor hala saçma saçma konuşuyorsunuz size az bile söylüyoruz. Sen lafına dikkat et bu insanların yaşadıklarıyla dalga geçmeyi bırakın artık, aksi halde saçmalıklarınızı yüzünüze vurmaktan gocunmayız. yeter.

@feramuz,

Yukarıdaki tipler.
Eleştirdin mi böle oluyorlar
Zaman geçecek ölüm herkese gelecek rahatımm yedikleri kul hakları çıkacak

@güllerin efendisi, siz gerçeklikten kopmuşsunuz, ülkenin kaymağını yiyen %2-3 dilimlik bir kitlenin zenginliğini ülkenin geneline yoruyorsunuz. 'çıkar bakalım cep telefonunu dayılarından' bir farkınız varsa onlar anyayı konyayı geçte olsa anladı siz de anlarsınız hele bir iktidar değişsin en büyük muhalif sizin gibiler olur.

@güllerin efendisi,

sen varya beynini yemişssin dostum. Fetoyu nereden cıkardın 15 temmuza nasılş bagladın konuyu. Bence bi test yaptırmalısın kendine akli dengen yerinde mi bi baktır derim. Feto ile savastık diyosun. peygamber olarak gördüğünüz kişi elde tüfek savastı mı sanki. Ayrıca fetoya hoca efendi diyerek peşinde dolasan sizlersiniz. Ayrıca gör bak günün birinde siz iktidardan düştünüzde feto gibi bir sürü yolsuzlugunuz cıkacak bundan emin ol. Bu dünya kimseye baki değil. Size de...

Yeni düzenleme göre emekli aylığı 20 bilin oldu bu yetim maas kadında yükselme olurmu acaba

Özgür Erdursun: "Milletvekili aylığı yaklaşık 273 bin TL, emekli milletvekili aylığı yaklaşık 178 bin TL. Meclisteki 600 milletvekilinin neredeyse %80’i bu iki aylığı birlikte alıyor ve toplamda aylık yaklaşık 450 bin TL gelire sahip. Bu tabloyu yaşayanların, en düşük emekli aylığını 2.000 TL artırarak yıllarca çalışıp prim ödeyen emeklilerin sorununu çözdüğünü sanması, siyasetçi ile toplum arasındaki kopukluğu gösteriyor."

açlık sınırı 30.655 TL,

Recep Tayyip Erdoğan'ın emekliye reva gördüğü 20.000 TL

Recep Tayyip Erdoğan emeklinin aç, sefil yaşamasının tek sorumlusudur.

Evine et giremeyen, meyve alamayan, torununa harçlık verip sevindiremeyen, kirasını ödeyemeyen emeklilere yapılan zulümdür, işkencedir.

Başka sıkıntı ortaya çıktı. Genel bir ayarlama yapılmadığı için diğer aylıklar aşağı düştü.Hep böyle oluyor. Üstte olan emekli aylıkları sürekli aşağı iniyor...Adil, çok çalışan, fazla prim ödeyen emeklilerin de haklarını koruyacak bir düzenleme yapılması gerekiyor. Aksi taktirde çalışanla çalışmayanın, çok prim ödeyenle az ödeyenin arasında hiç bir fark kalmıyor.

Bakan Işıkhan'ın konuya ilişkin paylaşımı şöyle oldu:

“En düşük emekli aylığının 20.000 liraya yükseltilmesi ile ilgili kanun teklifi TBMM'ye sunuldu.

Ülkemizin kıymetli emektarları için atılan bu kıymetli adım dolayısıyla Gazi Meclisimize teşekkür ediyorum.

Değerli emeklilerimiz başta olmak üzere aziz milletimize en iyi hizmetleri sunabilmek için Sosyal Güvenlik bütçemizi daha da geliştirmek ve güçlendirmek adına yoğun şekilde çalışıyoruz.

Önümüzdeki süreçte her bir vatandaşımızın refahını korumayı ve sosyal haklarını genişletmeyi sürdüreceğiz.

Başımızın tacı emeklilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.”

Refah! Sosyal hakları koruma! Kıymetli adım! En iyi hizmet! Baş tacı!

Yahu bu bakan maytap mı geçiyor milletle? Şuna benziyor, ayı fotoğrafı gösterip bu sincaptır demek ne kadar absürtse, bu da o minvaldedir.

Emekli maaşlarının hepsini aynı tutarda artırsın o zaman emekli maaşlarını diplerde eşitleme çalışmaları bunlar .

@güllerin efendisi,

Merhaba

olayın hiçbir siyasi tarafına girmeden bu sorunuza bir cevap vermek istiyorum.

Fıtratım gereği sosyal bir insanım ve insanlara dokunmaya çalışıyorum.

Her ay yardıma muhtaç halde olan bir çok aile tanıyorum çeşitli illerde. Bu insanlar bırak milyonluk arabaya binmeyi, kirasını ödeyemiyor ve her ay günlerini kurtarmak için mücadele ediyor. Yaşadıkları zorluklara ne yazık ki şahidim ve hiçbir insanın bunları hak etmediğini düşünüyorum.

Eğer siz bunlara inanmıyorsanız, - ve doğru söylüyorsam yardımcı olabilecekseniz- örnek bir aile bilgisi üzerinden özelden seve seve konuşabiliriz.

Sevgiler.

@raistlin87

bahsettiğiniz arkadaş AKP il binalarından çıkmadığından, sadece zenginleri tanımakta. hayatı sadece iphone kullanan, lüks araçlara binen AKP'lilerden oluştuğunu düşünmekte.

ne laf anlatabilirsiniz, ne söz dinletebilirsiniz.

emekliye 20.000 TL yi çok gören zihniyet, iş yandaş iş adamlarına gelince milyon dolarları saçmakta.
Fakir, fukaraya yardım dediğin anda arkasına bakmadan kaçacağından şüphem yok.

@ucuncubahar,

O asıl laf anlamayan etrafa at gözlüğü ile bekanlarsınız sizin gibi 100lerce kişiyle uğraştım sonra hepsi arkasına bakmadan kaçtı sen benim yardım edip etmediğimi nerden göreceksin yardım dediğin gösteriş ile değil saklı yapılır

@güllerin efendisi

@raistlin87 sana yazdı, yardıma ihtiyacı olan bir aile var diye.
madem AKP seni zevkü sefa içinde yaşatıyor, göster delikanlılığını.

öyle gelişi güzel boş boş sıkmakla olmuyor, ispatla delikanlılığını.

hadi sahne senin, AKP seni nasıl mutlu mesut yaşatıyor göster.

bence emeklının duası kabul oldu.

aç kalırız reisi yedırmeyız demişti mılyonlar...

hakkaten aç kaldılar allah kabul etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt