Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2025'de 2. engelli ataması olur mu?

xkatip74

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
32
Malumunuz üzere EKPSS ile atama sayıları her geçen gün azaltılıyor, ancak geçirmiş olduğumuz 6 Şubat depremleri sonucunda da binlerce vatandaşımızı kaybettik hatta bir çoğu engelli oldular yani engelli sayımız daha da arttı, atama sayılarının artırılması gerekirken neden atama sayıları azaltılıyor bunu da anlamış değilim, yetkililere buradan sesleniyorum 10 Mayıs Engelliler haftasında ikinci bir EKPSS ataması açarak lütfen atanamayan, çalışma ihtiyacı duyan ve gayet verimli devlet kadrolarında çalışabilecek engellilere iş imkanı sağlayın, devlet kadrolarını yurtlardan çok sayıda atama sağlayarak lütfen doldurmayın, çünkü engellilerin içinde gerçekten vasıflı olan ve devlet memurluğunu iyi şekilde yapabilecek insanlar var, engelli arkadaşlara sesleniyorum lütfen bu durumu da sık sık sosyal medya üzerinden paylaşın ve talepte bulunun yoksa biz istemez isek bu yıl bir EKPSS ataması ile kapanır yıl biter, atanan arkadaşlara da hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum, sağlıcakla kalın...

e-devlete arada bir bakarsanız eğer terörle mücadelede yaralanana özel kontenjanların ayrı alımları oluyor.Hatta ekpss atamarı bittiğinde ertesi gün deniz kuvvetleri komutanlığı hizmetli ilanı gördüm. Bu ve bunun gibi farklı şekilde kontenjanlar zaten ayrılmış durumda. Buna ister torpil deyin ister başka bir şey. Durum bu.

Günaydın,
Ocak 2026'da yapılacak 2026 EKPSS atamasında 2.atamada ortaöğretim hizmetli-memur taban puanları kaç olur?91.80'e kadar düşer mi? İkinci atamada atanabilir miyim? Atanma şansım var mı?
Bunları konuşmak için çok erken olduğunu biliyorum fakat merak ettim. Ve öğrenmek istedim.
EKPSS 2024 ortaöğretim zihinsel puanım 91.80'dir.
Sıralamam 648'tir.

Üst Alt