Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2024 yılı emekli promosyon tutarları..?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
704
Reaksiyonlar
506
İş Bankası nın emekli promosyonu 12.500 TL maaşa göre ne kadardır?

@aydünyavaz
Google amcana sorarsan oda sana cevap verir. Konu açmak için boşa boş uğraşma...

Emekli Promosyon Tutarı 2024 güncel;
Maaş Aralığı 0 - 9.999 TL arası maaş alanlar
Promosyon Tutarı 5.000 TL
Maaş Aralığı 10.000 TL - 14.999 TL arası
Promosyon Tutarı 8.000 TL
Maaş Aralığı 15.000 TL - 19.999 TL arası
Promosyon Tutarı 10.000 TL
Maaş Aralığı 20.000 TL ve üzeri maaş alanlar
Promosyon Tutarı 12.000 TL

Not: EMEKLİ PROMOSYON 2024 GÜNCEL EN FAZLA ÖDEME YAPILAN BANKA YAPIKREDİ BANKASI..

emekli promosyonu tanıtılan sayfalarda pek görülmeyen, bankanın da pek reklamını yapmadığı avantajlı emekli promosyonlarından bir diğeri de Vakıfbank'ta.

ilgilenen olursa;

maaşa göre nakit promosyonun yanında kredi kartı başvurusuna 10 ay boyunca her ay nakit 1500 lira ek veriyor.

nakit promosyon + her ay nakit para diğer bankalara göre çok daha zahmetsiz ve daha karlı bence.

Vakıfbank Emekli Kampanyası

matematik hocan kimdi senin :ROFLMAO:

her ay 1500 den 10 ay 15 bin yapıyor
10 bin de nakit veriyor 25 bin.

aynı şartlarda yapı kredi 17500 yapıyor ki bende fatura yok 2500 ü de alamam 15 bin yapar.

bi tarafta 17.500 yapı kredi
diğer tarafta 25 bin vakıfbank

seçim senin tabi ki ;)

@ucuncubahar,

Ulan kerkenez yapıkredi sana 15.000 olan emekli maaşına 10.000 veriyor. 2 tane fatura ekle 2500 daha vereyim diyor. Kredi kartı ile tek seferde 1000 lira alışveriş yap 2000 lira daha vereyim diyor.
Otomatik ödeme talimatı aldıktan sonra bile faturayı ödeme şartı bile yok. 36 aylık anlaşarak istersen kendin öde yine promosyon devam ediyor..
Vakıfbank kredi kartını her ay 15.000 lira harcama yap borç yap ve kullan bende sana bahşiş 1500 lira vereyim diyor angut seni....
Kamu banka promosyona bağlanan emekliler her zaman batık icralık hacizlik adamlardır.🤥🤥🤥

Akıllı olan emekliler de özel bankalarla tek tek şartları okuyarak anlaşarak imza atar..😉😉

hem yalan yanlış bilgi ver, hem okuduğunu anlama, hem de akıllı sen ol. benim için farketmez. angut halimle mutluyum ben.

vakıfbank 15.000 harcama mı yap diyor, 1.500 lira mı harcama yap diyor? aklını sevdiğim, bir akıllı sensin şu forumda.
doğru bilgi ver, sen adam ol ben forumun angutu olmaya razıyım.

kusura bakmazsan vakıfbank kredi kartı kullan vereyim diyor da,
yapıkredi kredi kartını cüzdanına sokman için mi veriyor sana? dikkat et de cüzdanın çizilmesin erkek!

Son düzenleme:
Seni emekli promosyon konusunda keremüzet ilan ediyorum artık..
Kamu bankalarının promosyona bağlanan keremüzet...

Üst Alt