Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2023 Kodlu elektrik-elektronik teknisyenliği

Mtasel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar puan larımızı ve tercihlerimizi yazarak birbirimize yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. 77.80 puan kayseride yaşıyorum. Tercihleri daha yapmadığım için yazamadım.

@ankiloz kardeşim senin tahminini merak ettim meslek lisesi elektronik mezunuyum 77.80 aldım 4636. Oldum sence nasıl?

Mtasel 77.80 puan ile ilk atamada memur veya hizmetli kadrosu gelmez kardeşim. Bu tercihlerde sana tavsiyem bölümünle alakalı teknisyen ve teknisyen yardımcılığı kadrolarını tercih etmen.

Eyw bende öyle düşünüyorum hepsini teknisyenlik olarak yazcam

elektirik ve elektironik bölümü 79 ve üstü alan kaç kişi var :)

elektirik ve elektironik bölümü 79 ve üstü alan kaç kişi var :)
tekniksen ve yardımcılığı yazan

Elektrik Elektronik bölümü 91.52 puan sıralama 200

ekpss de elektronik teknisyeni alımı varmı

ekpss de elektronik teknisyeni alımı varmı varsa kaç puanla alım var

lise mezunu olarak oldukça fazla alım oldu ama maalesef teknisyen olarak değil teknisyen yardımcısı olarak aldılar EGM'e bende onlardan biriyim :)

teknisyen yardımcılığı için elektronik diploması yeterlimi peki ve kaç puan gerekir acaba ayrıca maaşınız ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim

Evet elektronik diploması yeterli oluyor. Puan için bir şey diyemem açılan kadroya bağlı ben 2014'te atandım. Klasik memur maaşı işte :)

Ekpss atama

Merhaba arkadaşlar ben elektirik teknikeriyim lise mezunuyum sizce kaç puanla atanırım bilen arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim

Üst Alt