Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 maaşımı Halk Bank'tan almak mümkün mü? [Soru]

sonsamuray

Yeni Üye
selam ben engelli maaşımı ptt den alıyorum ama bana halk bankası daha yakın nasıl maaşımı oraya aktarırım yardım edersenız sevinirim :)):

evde ödemeleri için dilekçe verirseniz evde öderler sizin için daha kolay olur ama illa ki banka olsun derseniz zannetmem ama bi ptt ye sorun..
ha unutmadan şunuda ekleyim eger postane banka aktarımını kabul ederse burda bizlerle paylaşın belki sizin gibi düşünen arkadaslarımızın işine yarar..

bankadan almayı bende çok istiyorum.istedigim kadarını alıyordum kalanıda lazım olunca .güzel oluyordu.şimdi hepsini birden almak hiç hoş degil !!!

saglicakla

selam. ben de 2022 maaşımı ptt yerine bana yakın olan bir bankadan almayı isterim. bu konuda bir şey yapılabilir mi? ptt bu işe ne der? bilgi verirseniz sevinirim. sevgiler..

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri