Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 engelli aylığından Vakıf aylığına geçiş yapılabilir mi?

alialan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Yakınım hali hazırda sosyal yardımlaşma vakfından %70+ engelli aylığı alıyor. Bunun yanında yeşil kartlı ve elektrik yardımı, kömür yardımı gibi yardımları almakta.. Vakıflar genel müdürlüğü aylığı SYDV aylığından daha fazla olduğunu gördüm. Ona geçiş yapmak istesek süreç zor olur mu? Geçiş süreci uzun sürerse, SYDV aylığını kestirsek belki aylarca maaşsız kalacak. Ne yapmamızı önerirsiniz?

Bölge müdürlüğünüze evrakları postayla yollayın kabul edilirseniz telefonla arıyorlar ve 2022 den çıkabilirsiniz diye yönlendiriyorlar. Onun dışında kontenjanları doluysa kabul etmiyorlar. Arada bir denemek lazım. Sitelerinde örnek nüsha ve bilgi var.

@BayKukla, 1,5 - 2 sene önce sitedeki evrakları doldurup göndermiştim. o günden beri ses seda yok. Hiç geri dönüş olmadı. Tekrar mı göndersek acaba? Vakıf aylığına geçiş için 2022 aylığını kestirirsek, GSS yardımı, elektrik-kömür yardımı ve nakit yardımlar kesilir mi acaba?

Bana telefonda söylenen şey mevcut aylığı mağdur olmamanız için kestirmiyoruz. Kabul edildikten sonra kesmenizi haber ediyoruz dediler. Diğer ek yardımlar kesilmiyor diye okumuştum önceki mesajlardan. Bölgeniz yoğunsa kontenjan yoktur. @alialan,

Üst Alt