Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS'ye ortaöğretim işitmeden girenler sınav deneyimleriz nelerdir?

lacivert21

Aktif Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar sınava girenler olarak deneyimleriniz nelerdir?

Bana göre kolaydı. Genel olarak da kolaydı. Her konuya çalışan full yapardı büyük ihtimal. Ben 48 soru yapabildim. Matematik sadece 5 tanesini boş bıraktım problemler konusuydu. Gerisi de tarihten emin değildim boş bıraktım. Umarım güzel puanlar gelir. Sizde durumlar nasıl ??

Ben matematiği yapmadım. Genel kültür iyiydi. Türkçede zorlandığım bir kaç soru oldu. Genel kültür sorularında ilk türk devletleri ve medeniyetleri soruları biraz zorladı onun dışında iyiydi.

sorular kolaydı günceller sorular zordu örneğin 2018 yılında yapılan harekat nedir diye sormuşlardı ben dün yediğim yemekleri unutuyorum adam 2018 sormuş

ben genelden girdim ortaöğretim üstünde işitme 2 yazıyordu

O sorunun cevabı barış pınarı idi.

Melikşah
Kut
Tiflis
Sabiha gökçen
Zeytin
Küçükçekmece gölü
Bolu
Barış pınarı harekatı
İçişlerine karışılması
Kadınlara siyasal haklar verilmesi
Cumhurbaşkanı seçimi: 5 sene
Mahalli idarelerde seçim yaşı: 18

Hatırladıklarım bunlar

sonuçlara bakcaz ne kadar puan gelir bilememde 70 üstü bekliyorum inşallah öyle alırım sonuçlar çok geç açıklanacak başka sınavların sonuçları hemen açıklanıyor birde pandemi yüzünden girmeyen arkadaşlar ALLAH verede viruse yakalanmayız

Ösym soruları ve cevapları resmi siteden yayınlar.

emreden

Evet benim kitapçıkta da 2 yazıyordu. ne demek oluyor 1ve 2 ? hala öğrenemedim ??

1 ve 2 aynı ama dereceleri farklı engel grupları sanırım.

selamlar arkadaşlar , türkçe 7.5 net matematik 15 net , genel kültür kısmında da 22.5 net toplam 45 net , türkçede nedense çok zorlandım ya aslında hepsi yapılabilecek sorulardı fakat zamanım yetmedi , sınava türkçe ile başladım baktım zaman çok ilerlemiş 6 boş bırakarak diğerlerine geçtim , sonra son 5 dakika kala tekrar türkçeye dönebildim , zamanı ayarlayamadım kendi açımdan .. herkes inşallah emeğinin karşılığını alır arkadaşlar .

Üst Alt