[karamizah] 2020 EKPSS ye girenler, pandemiden ölürse bir daha EKPSS ye giremeyecek !
konuya kara mizah imasıyla girmek zorunda kaldım !!!
ortada pandemi ve bu hastalığın hala daha adam gibi bir ilacı yokken.
20 küsür kişilik sınıflarda ya camlar açık kalacak ve hava ortalama 15 derece altında
ve haliyle oturduğu yerden üşüyenler öksürenler aksıranlar normal grip ve soğuk algınlığı mevsiminde
tam sınavdasın ve arkandaki habire hapşırıyor. kimden ve var ne yok belli değil !
camları kapatsalar 20 kişi aynı alan içinde aynı havayı soluyacak.
özetle bunu tarihi belgesellerdeki ; garip bir şekilde.
2. dünya savaşında, almanların toplama kampındaki gaz odaları insanın aklına geliyor.
bu sınav engelliler için zaten engelli demek çeşitli sağlık sorunları nedeniyle
özel durumu nedenyle sağlıklı hareket edemeyen
ve ekonomik açıdan iyi bir geliri olmadığı için
çok iyi beslenemeyen bir halk sınıfı gibiyiz desek yalan olmaz !
bu kategoriyi ben uydurmuyorum.
şu dönem onlarca insanı bu pandemi sürecinde kaybettik !!!
galiba ; şu garip atasözü gerçek olacak ; türk gibi başla, alman gibi devam et, ve bitir. !!! ( kimi bitiriyorsunuz !? neyi bitiriyorsunuz ! ? )
işte gerçekçi çözüm önerileri ! ;;;
buradan ekpss sınavının pandemi kalkana kadar iptalini
ve olası memur alımlarının daha önce yapılan sınav puanlarına göre devam etmesini önereceğim,
ama içimizdeki bazıları bu çözüm önerisini beğenmeyip ; muhalif yorumlar ve eleştiriler yapabileceğini biliyorum.
hiç bir engelli arkadaşımızın hayatı zaten baştan sona doğru düzgün yapılamayan bir sınav puanından daha değerli değildir.
ben bu düşünceye katılmıyorum diyorsanız buyrun size engel olan yok !
belki katılım az olur ve direk kazanırsınız. ama pandemi nedeniyle kazandınız yazısının geleceği günü görebileceğinizden enşeliyiz.
son söz ; hani hayat eve sığardı !?
konuya kara mizah imasıyla girmek zorunda kaldım !!!
ortada pandemi ve bu hastalığın hala daha adam gibi bir ilacı yokken.
20 küsür kişilik sınıflarda ya camlar açık kalacak ve hava ortalama 15 derece altında
ve haliyle oturduğu yerden üşüyenler öksürenler aksıranlar normal grip ve soğuk algınlığı mevsiminde
tam sınavdasın ve arkandaki habire hapşırıyor. kimden ve var ne yok belli değil !
camları kapatsalar 20 kişi aynı alan içinde aynı havayı soluyacak.
özetle bunu tarihi belgesellerdeki ; garip bir şekilde.
2. dünya savaşında, almanların toplama kampındaki gaz odaları insanın aklına geliyor.
bu sınav engelliler için zaten engelli demek çeşitli sağlık sorunları nedeniyle
özel durumu nedenyle sağlıklı hareket edemeyen
ve ekonomik açıdan iyi bir geliri olmadığı için
çok iyi beslenemeyen bir halk sınıfı gibiyiz desek yalan olmaz !
bu kategoriyi ben uydurmuyorum.
şu dönem onlarca insanı bu pandemi sürecinde kaybettik !!!
galiba ; şu garip atasözü gerçek olacak ; türk gibi başla, alman gibi devam et, ve bitir. !!! ( kimi bitiriyorsunuz !? neyi bitiriyorsunuz ! ? )
işte gerçekçi çözüm önerileri ! ;;;
buradan ekpss sınavının pandemi kalkana kadar iptalini
ve olası memur alımlarının daha önce yapılan sınav puanlarına göre devam etmesini önereceğim,
ama içimizdeki bazıları bu çözüm önerisini beğenmeyip ; muhalif yorumlar ve eleştiriler yapabileceğini biliyorum.
hiç bir engelli arkadaşımızın hayatı zaten baştan sona doğru düzgün yapılamayan bir sınav puanından daha değerli değildir.
ben bu düşünceye katılmıyorum diyorsanız buyrun size engel olan yok !
belki katılım az olur ve direk kazanırsınız. ama pandemi nedeniyle kazandınız yazısının geleceği günü görebileceğinizden enşeliyiz.
son söz ; hani hayat eve sığardı !?