Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2020 EKPSS yapıldı. Deneyimlerinizi yazar mısınız?

tato78

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Sınıflarda kapasitenin yarısı kadar aday vardı. Sınav öncesi derslikler havalandırılmıştı. Kalorifer ler yanıyordu. Benim izlenimim önlemler yeterliydi. Tarih güncel ve vatandaşlık zordu

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinirlerim bozuk.. Zaman yetmedi ve malesef genel kültür boş kaldı ?

Cogu kardeşim gibi ekpssye girdim.
Malesef genel kültür boş kaldı..
Hiç yapamadım.
Acemiliğime geldi malesef.
Tam genel kültüre geçeyim derken ..
Süre bitti ..

benimde asabım çok bozuk geçmiş yıllara göre zordu sınav + nerde sevmediğim tipler vardı hepsi benle aynı yerde okula girdi anasını satım adam atanmış memur bizle sınavı giriyor enbesil herif ...
50 yaşındaki adam bizle aynı sınava giriyor içine tükürim böyle sınavın....

Önlisans genel yetenek kolaydı, fakat genel kültür deki tarih ve 2 tane antik kent soruları zor geldi

Ortaöğretim ekpss soruları zormuydu kolaymıydı. Girenler söyleyebilir mi

lisans genel bence zordu çalıştığım kaynaklar daha kolaydı ve geçmiş yıllardaki sorular

Sınıflar kalabalık değildi, havalandırılmıştı ve hijyen malzemeleri konusunda sıkıntı yoktu. Endişesiz bir şekilde sınava girip çıktım.
Sorularda ise lisans seviyesinde Tarih, Coğrafya ve Güncel önceki yıllara göre çok zordu. Matematik ve Vatandaşlık bence kolaydı. Türkçe de önceki yıllara göre biraz zordu. Genel olarak bakarsak geçmiş yıllara oranla ortalamaların düşeceğini düşünüyorum.

kürşat12

Evet kolaydı. Her konuyu bilen full yapardı bence. Ben sadece 10 tane boş bıraktım. Matematik problemlerde sıkıntı yaşadım ve tarihin bir kaç sorularında emin değildim. Diğer yaptıklarımdan emindim umarım güzel puan çıkar. Ben bu sene ekpss sınavına ilk defa giriyorum. Yani girdiğim gibi geri çıktım salondan 😄😄

2020 ekpss ortaöğretim soruları

Arkadaşlar sınava ortaöğretimden girenler buraya hatırladıkları soruları yazsınlar. Soru ve cevapların doğruluğunu tartışalım. Hayırlısı olsun herkesin hakkında.

celali takvimi hangi selçuklu zamanında olmuştur

Melikşah zamanında ben emin olmadığım için alp arslan işaretledim. Kitaba baktım öyle bilgi yoktu.

İkinci sorunun cevabıda kut. Ben yine de emin olamadığım için yuğ dedim.

Bende girdim tedbir hijyen sosyal mesafe alınmıştı. Ankara Keçiören de girdim. Ortaöğretim olarak genel kültür kolaydı genel yeteneğe kafam basmadı pek. Sonuçları ne zaman açıklıyorlar?

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar umarım atanırsınız ☺️🙏

Ortaöğretim genel kültür iyiydi. Genel yetenek biraz zorladı. Bu arada açtığım 2020 ekpss ortaöğretim soruları başlığı neden bu başlığa taşındı? Başlıkta ortaöğretimden giren arkadaşlarla soru ve cevap fikir alışverişi olurdu.

Melikey

Eğer 10 tane boş bırakmışsanız yapamamışsınız demektir. Genel kültür gerçekten kasmıştı türkçe keza öyle hemen sınavdan çıkmalık değildi abartıp milletin moralini bozmayın

Bence bu sinavda Türkçe belirleyici olacak. Bazi arkadaşlar matematik demişti ama..

geçmiş yıllara göre soruların zorluk seviyesi yukarıdaydı

Bursa'da girdim sınava tüm kurallara uyulmuştu bir skıntı olmadı
EKPSS Ortaöğretim için konuşacak olursak Türkçe orta belki bi tık zor, Matematik Biraz kolaydı, Tarih bazı sorular 2 şık arasında bıraktı
Güncel bir kaç soru hariç zordu bence.

Civoo

Özür diliyorum fakat abartacak bir şey söylemedim. Ekpss ortaöğretim kolay derecede idi. Herkesin seviyesi farklı olabiliyor ama genel olarak kolay denebilir.
Tarih=şıklarda benzerlik oranı fazlaydı.
Türkçe=çoğu mantık üzerindeydi.
Matematik=fena değildi(problemler hariç)
Coğrafya=temelli sorulardı
Vatandaşlık ve güncel bilgiler=sıradan idi.

Sorular epey zor değildi. Orta ve kolaydı. Hakkınızda hayırlısı olun.Umarım güzel puanlar alırız ^

Sınav olsun diyen arkadaşlara geçmiş olsun. :D

Melikey
Bilgisi olan için kolay olabilir evet ama mesela melikşah sorusu kitapta yoktu takvim ile ilgili.

Sınava çok iyi çalışanlar bilgileri beyinlerine kazıyanlar için elbet sınav kolay olur. Daha az çalışanlar için daha zordur.. Ancak Ekpss ilk sınavları şimdikinden daha kolaydı ve çok kişi daha kolay memur oldular ve seneden seneye sınavları biraz daha zorlaştırdılar yada ben öyle düşünüyorum bilmiyorum....İnşallah bir çoğunuz atanırsınız geçmiş olsun hepinize. Ve çoğu kronik hastanın bu sınava girmediğini düşünüyorum onlar için gerçekten üzgünüm..

Onlisans Turkce sorulari cok zor olmasa da uzunluguyla fazlasiyla vakit kaybettirdi,genel kulturun de cogu sorusunun gecen sinavlara nazaran daha detay oldugunu dusunuyorum,normal standart olarak calisilanlardan daha ust duzey sorulardi benim fikrim.

Ösym' nin barajında soru kalmamış galiba.soru şıkları birbirine çok yakındı. '' Ayıkla pirincin taşını '' diyordu resmen.

Lisans sorularini paylasan arkadaslari okuyorum da genel kultur sorulari daha akli basinda sorular gibi duruyor,onlisansin genel kultur sorulari bence sacma sapan ne soracaklarini sasirmislar

Sınavın ertelenmesine tepki gösteren ve 3000 vakanın olduğu bu hastalık ortamında ve buz gibi havada sınavı yaptırmak için elinden geleni yapan sosyal medyada bilmiş bilmiş tavırlar gösteren BAZI sözde engelli kuruluş vb. var
Bakalım alım için de aynı duyarlılığı gösterecekler mi HİÇ ZANNETMİYORUM BİZ SAĞLIKÇILAR 3 SENEDİR ATAMA BEKLİYORUZ BİR KİŞİ ALINMADI BU SÖZDE KURULUŞLARIN ÇITI ÇIKMADI ALLAH A HAVALE EDİYORUM

Beni matematik zorladı 10 tane falan boş bırakmak durumunda kaldım. Genel kültür'ü alel acele 10 dakikada tamamladım, atamaların az olduğu için benim pek bir umudum yok. Belki 2. atamaya, herkes için hayırlısı olsun.

SINAVA başvurdum. LİSANS COVİD-19 NEDENIYLE GIRMEDIM.
PİŞMAN MIYIM ?
PISMAN DEGILIM SINAVA GIRMEDIGIME.

2018 PUANIYLA TERCİH YAPACAĞIM. LİSANS P3 :80,463
ATANAMAZSAMDA

HEDEF EKPSS 2022
OTURUR 16 AY SIKI SIKI ÇALIŞIRIM.

ALLAH DAN ÜMIT KESILMEZ.

Üst Alt