Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 Ekpss'de mülakat olur mu?

yamtar16

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Haberlerde gördüm artık kamuya memur alımında merkezi atama olmayacak sınav puanı ve mülakat puanı ortalaması alınacakmış..

O bizim için geçerli değil ama güvenlik soruşturması olacak

Engellilere olcağını sanmıyorum çünkü konuşma engelli olupta enegelli raporu alan insanlarda var

ögretmenler icin mülakat var ama adaylık sınavında

ankiloz

burda ekpss hakkında birşey yazmıyor ama ben mülakat olacağını anlıyorum yinede

bence bütün sınavları kapsayacak yani bizide
2019 yılında yapılan seçimlerde oy felan yok artık bu hükümete

çünkü mülakat demek torpil demek
keşke şeffaf bir şekilde yapılsa

ama herkes biliyorki tanıdığı olan dayısı olan puanı düşük olsa dahi memur olabilecek
sen 90 puan al

başkası gelsin 70 puan alsın mülakatta 100 alsın sana düşük puan verip elesinler
haksızlıktır

yamtar16

kimsemiz yok hemen durumu anlıyoruz çünkü çok çektik bu kimsesiz oluşumuzdan
ALLAH büyüktür inşallah olmaz böyle bir şey

ramazan yetgin şu fenomen tarih hocası instagram canlı yayınında açıklama yaptı dedi ki ; merkezi atamaya böyle bir mülakatın gelme durumu imkansız

2019 seçimleri geliyor öyle bir hata yapmazlar dedi

sevindim valla :)))

Mülakat olursa ben atanamam, benim de tanıdığım, torpilim yok. Bu durumda engelli raporu almak benim için büyük dezavantaj oluşturur.

Keşke kesin bir şey söyleseler, biz de bilsek.

Eğer yukarıdaki linkte yazanlar doğruysa Kpss'ye mülakat geliyor demektir, dolayısıyla Ekpss'ye de gelir. Benim de yazıdan anladığım o.

Eğer hükümet böyle bir karar almışsa, kararını "seçim" nedeniyle değiştireceğini sanmıyorum. Kpss'ye kaç kişi giriyor, bunlardan kaç tanesi Akp seçmeni ve bu seçmenin kaç tanesi mülakat yüzünden Akp'ye oy vermekten vazgeçer??

Ha şimdi bu seçmenlerden bazıları çıkıp sinirle mülakat olursa size oy moy yok diyebilir. Ama 2019 seçiminde yine gidip reisine oy verir. Ben buna adım gibi eminim. Akp de buna emindir.

Mülakat konusuna bir an önce açıklık getirsinler, millet de sınava girip girmeyeceğine ona göre karar versin. Ama doğru ya onu da şimdiden yapmak istemeyebilirler, sınava ne kadar çok giren olursa o kadar gelir kapısı.

ENGELLİ KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI VE ENGELLİLERİN DEVLET
MEMURLUĞUNA ALINMALARI HAKKINDA YÖNETMELİK

Adayların başvurmaları ve atanmaları

MADDE 15- (1) Adaylar, yerleştirildikleri kamu kurum ve kuruluşlarına, Tercih Kılavuzunda istenilen belgeler ile birlikte süresi içinde başvurur.

(2) Kamu kurum ve kuruluşları, yerleştirmeye ilişkin olarak atamaya yetkili amirin onayı ile beş kişiden oluşan bir değerlendirme komisyonu kurar. Bu komisyon, atanmak üzere başvuran adayları, aranılan nitelikler yönünden inceleyerek, nitelikleri uyanların atamalarının yapılmasını teklif eder. Bu adaylar, kamu kurum ve kuruluşlarınca başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın atanır.

İbaresi halihazırdaki yönetmelikte mevcut bulunmaktadır.

Fakat ileride değişirse onu bilemiyorum.

Üst Alt