Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS'de iklimlendirme teknikeri diye bir kadro açılmıyor mu?

Burakchn

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İklimlendirme teknikeri diye bir kadro açılmıyor mu ekpss 2018 de.

Bende elektronik haberleşme teknikeriyim geçmiş yıllardaki ekpss kılavuzlarına da baktım elektronik haberleşme ile ilgili hiç bir kadro yok.zaten tekniker ünvanlı kadro sayısı çok az genellikle 3001 memur kadroları fazla.öyle tahmin ediyorum ki çoğu teknikerlik kadroları sahada çalışmayı gerektiriyor ve engellilerin sahada değilde masa başı gibi yorucu olmayan işlerde çalıştırması amaçlanıyor galiba..

Olabilir ama makine teknikerliği kadrosu çıkıyor mesela. zaten bizim bölümlerde normal kpss de de çok az kadro çıkıyordu

Evet makine, elektrik, elektronik gibi bölümler Azda olsa var doğru ama kendi bölümümü hiç görmedim senin bölümünde dahil..

Mesela normal kpss de elektronik haberleşme teknikeri kadrosu baya bı var ama sahaya çıkıp GSM hatları uydu iletişim hatlarıyla uğraşmam gerekli bunun için kpss de bile sahada çalışabilir raporu istiyorlar düşün artık gerisini..

Aynen şimdi hatırladım sahada çalışabilir raporunu iklimlendirme de de istıyolardı yanlış hatırlamıyorsam. Senin dediğin doğru. Ozaman 3001 yazcaz başka çare yok.

Üst Alt