Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2017 ekpss'den ösym için tercih yapamıyorum..?

ferican68

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
GÜNCEL:

Arkadaşlar anlattıklarım işinize yarayabilir
öncelikle ösym aday işlemleri sayfasına giriş yapıyoruz
sonra sol üstte işlem takvimine giriyoruz
daha sonra ekpss kura/tercih yazan kısma tıklıyoruz ve tercihlerimizi yapıyoruz
işinize yaradıysa sevindim

HERKEZ TERCİH YAPABİLİYOR HERKEZ İÇİN EN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN

________
ARKADAŞLAR KURA İLE BAŞVURU YAPTIM ORTAOKUL MEZUNUYUM 999 1000 1001 PUANLARLA GEÇEN SENE TERCİH YAPMIŞTIK BU SENE TERCİH YAPAMIYORUM ŞU ŞEKİLDE Bİ YAZI ÇIKIYOR

1. tercihinizdeki kadro için eğitim bilgileriniz arasında mezun olduğunuz bir Ortaokul/İlköğretim/Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) programı bulunmamaktadır. Bu sebeple bu kadroyu tercih edemezsiniz.

2. tercihinizdeki kadro için eğitim bilgileriniz arasında mezun olduğunuz bir Ortaokul/İlköğretim/Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) programı bulunmamaktadır. Bu sebeple bu kadroyu tercih edemezsiniz.

3. tercihinizdeki kadro için eğitim bilgileriniz arasında mezun olduğunuz bir Ortaokul/İlköğretim/Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu) programı bulunmamaktadır. Bu sebeple bu kadroyu tercih edemezsiniz.

hemen osym il bürosuna git bu hatayı söyle yardım iste kardeşim eğitim bilgileri bölümünde sıkıntı var galiba eger il büroda bulamasan osymyi ara hatayı yardımcı olurlar her ikisi de

[FONT=sans-serif]tercihleri yaptımda bazı sorumlar sınıf açıklması ve kadro derece cetvelıne ulaşamadım kotrol eden bilen var dönebilirmi acaba bana[/FONT]

Tercih yapayanlara

Arkadaşlar anlattıklarım işinize yarayabilir
öncelikle ösym aday işlemleri sayfasına giriş yapıyoruz
sonra sol üstte işlem takvimine giriyoruz
daha sonra ekpss kura/tercih yazan kısma tıklıyoruz ve tercihlerimizi yapıyoruz
işinize yaradıysa sevindim

HERKEZ TERCİH YAPABİLİYOR HERKEZ İÇİN EN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN

ösym den ösym aday işlemlerine gir ardından/ösymişlemtakvimi/ekpsskuratercih sonrası tercih

ekps kura tercih bir var ıkı yok tercih yapmak için nerden tercıh yapıcaz acaba

arkadaşlar ben e devletten görüyorum ama tercih butonu yok lise mezunuyum anlamadım nasıl tercih yapabilirim sadece kuramı tercih yapabiliyor

Arkadaşlar benim 2014te başvurum var 2014 ve 2015 te kuraya katıldım tercihleri de yaptım ama şimdi tercih için siteye girdiğimde

Tercihte bulunabilmek için 2016 - EKPSS ya da 2016 - EKPSS KURA'ya başvurmuş olmanız gerekmektedir

Bu yazı çıkıyor 2016da tekrar mi bssvurmam lazımdı yani?

AYAK
Evet 2016 yılında yapılan sınava tekrar başvurmanız gerekiyordu artık önümüzdeki sene yapılacak olan sınava hazırlanırsınız.

imdatusta
Tercihler sadece https://ais.osym.gov.tr/ sitesinden T.C. kimlik numarası ve şifreyle giriş yapıp yapabilirsin.

green16
Tercihler daha dün başladı hele bir bitsin. Bu arada 21.07.2017 tarihinde tercihler bitiyor . Bu tarihten sonra açıklanır. Zaten açıklanacağı tarihin duyurusu devlet personel başkanlığı ve ösym sitesinden yapılır.

Üst Alt