Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016'daki EKPSS'ye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

kardelen.

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben bayadir üyeyim buraya ama ilk defa mesaj yazıyorum. Ben iki hafta önce %55 engel raporu aldım Ünv. mezunuyum 2016 da ekpss ye başvurmak istiyorum acaba şimdiden ne yapmam gerekiyor bana biraz bilgi verirmisiniz?

Sadece çalışman gerekiyor.:)
Sınav,başvuru ve atama tarihleri zaman yaklaşınca açıklanır,şimdiden çalışmaktan başka yapacak bir şeyin yok.

2016 dan bahsediyoruz,şu aşamada yapacağınız hiç bir şey yok,zamanı geldiğinde başvuru tarihleri açıklanacaktır.

2016 Ekpss olacak mı????

merhabalar arkadaşlar 2016 yılında ekpss yapılacağına dair herhangi resmi bir açıklama henüz yok.... beklentiler nisan 2016 da yapılması yönünde fakat yinede bu konuda şüphelerim bulunmakta ve acil olarak ders çalışmaya başlamak ve önümüzdeki süreçte hayatımıza yön vermek amacıyla resmi bir sınav açıklaması gelmesini beklemekteyim.....

hükümet düştü, şartlar değişecek ve sınav yapılacakmı yapılmayacakmı hiç belli değil.

Bende bekliyorum bu nasil bir duzen sinava giremesinmi 2 sene bekliyorsun bu duzen boyle olurmu ya eskiden daha iyidi en azindan 3 kere sinav okuyordu yilda

Üst Alt