Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPS'ye gireceklerden toplam kaç tane Rapor Aslı istenecek?

csharpci

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
2016 EKPSS Sınavına gireceklerden toplam kaç tane Rapor Aslı istenecek ? Daha önce sınava girdim. Ve memur olarak atandım. Branşımda mühendislik kadrosu açılabilir umuduyla 2016 EKPSS sınavına girmeyi planlıyorum. Kaç tane rapor isteyeceklerdir tahminen ?

csharpci

ne biçim soru bu ya kaç tane rapor aslı isyteyecekler ne demek,senin kaç tane raporun var?üstüne alınma bazıları bakkaldan peynir ekmek alır gibi gidip engelli sağlık kurulu raporu alıyor
81 *(çarpı) türkiye sınırları içerisinde engelli sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastenelerin sayısı kadar rapor isterler senden özellikle konuyu açan arkadaş.sen gerçekten mühendismisin+ halen memurum demişsin yoksa laf olsun torba dolsun grubu boş yere kullanan birimisin? merak ediyorum doğrusu

csharpci Sınav başvurusunda % 40 ve üzeri olan raporunuz yeterli olur. Tek rapor aslı ya da aslı gibidir onaylı örneğini vermeniz yeterlidir.

Sorum anlaşılmamış. Ben bir tane rapor aldım 2013 yılıydı galiba. Bu raporu verirken 5-6 tane birden aynı rapordan verdiler. Lazım olur elinde fazladan aslı bulunsun diye. Bu raporların hepsi aynı. Doktorlar hepsini tek tek imzalayıp kaşelemişler. Oranlar filan vs. aynı. Şu ana kadar rapor aslı verdiğim kurumlar ise aşağıdakiler.
1-) 2014 EKPSS sınavına girmek için Aile ve Sosyal işler Kurumuna verdim. (Aslını istiyor. Aslı gibidir Noter Tastikli kabul etmiyordu.)
2-) Diplomalarla birlikte rapor aslı osym il yetkili bürosuna 2014 EKPSS başvurusu yaparken verdim. (Aslını istiyor. Aslı gibidir Noter Tastikli kabul etmiyordu.)
3-) Memur olarak atandıktan sonra çalıştığım kurumun Personel Dairesi istemişti. (Aslını istiyor. Aslı gibidir Noter Tastikli kabul etmiyordu.)
4-) Otobüs ücretsiz kart alırken istendi. (Aslını istiyor. Aslı gibidir Noter Tastikli kabul etmiyordu.)
5-) Vergi indirimine başvururken istendi. Fakat aslı gibi de olur demişlerdi. Bende fazladan var demiştim ve aslını vermiştim.
Başka bir yere vermedim sanırım. Elimde son bir tane Aslı kaldı. Bir tane de Aslı gibidir Noter tastikli var.
Şimdi ben 2016 EKPSS sınavına müracat edince. Tekrar hangi kurumlar benden Raporumun Aslını isteyecekler. Elimde kaç tane bulunması gerekiyor ? Elimde bir tane kaldığı için. Aldığım hastane gidersem önceden verdikleri rapordan çoğaltırlar mı ? Yoksa yeniden rapor müracatımı yapmam gerekiyor ?
Aile ve sosyal işler müdürlüğü, oysm il yetkili bürosu ve atandıktan sonra atandığım kurumlardan hangileri Raporun aslını isteyebilir 2016 yılından sonra. Rapor bu bir günde çıkmıyor. Başvuru esnası öncesinde hazırlamam gerekiyor.

Elinizde kalan raporunuzun aslı ile beraber raporu aldığınız hastaneye başvurarak aslı gibidir onaylı birkaç nüsha daha alabilirsiniz sebep sorarlarsa sınav başvurusu için gerekli dersiniz. EKPSS sınav başvurusunda da aslı gibidir onaylısıyla sınava başvurabilirsiniz. Atamanız gerçekleşirse atandığınız kurum aslını görmek ister ama aslı gibidir onaylısını da alır.

noter tastikli değilde hastaneden onaylanmış aslı gibidir olanını kabul ederler

Üst Alt