Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye önlisans statüsünde girecekler buraya

FaCia

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
5
Evet arkadaşlar. Maraton Başladı. Hangi Kaynaklardan Çalısıyorsunuz?

PEGEM YAYINLARIndan başladım ben.

ÖNLİSANS RADYO VE TV PROGRAMCILIĞI MEZUNUYUM.

ben Murat yayınlarından başladım normal kpss ye hazırlanır gibi ...

tlytncy

Bende KPSS hazırlanır gibi hazırlanıyorum. Özel sektörden gına geldi. Artık Memur olmak kurtulmak istiyorum. hedefim 75 ve üstü puan almak.

Bende önlisans mezunuyum. Elektronik bölümü elektronik teknikerliği kadrosu açılıyordur umarım :) Lise mezunu olarak atandım ama kendi işimi yapmak isterim tabiki de o yüzden henüz çalışmaya başlamadım :)

2016 emss

Arkadaslar Merhabalar..
%60 Özürlü Kartımı Yeni Cıkardım..
Emss 'yi kazanamaz isem nasıl bir yol ile iş sahibi olurum
Bilen Arkadaslar'dan Yardım Bekliyorum
Önlisans Elektrik ve Enerji Mezunuyum.?

Ve Hangi Kitaplarla Çalısmamı Önerirsiniz..?

Kazanmaya çalış kazanamazsan Mühendis bile olsan ortalama asgari ücrete gecen gündüzüne karışır, Köle bile olamazsın karın tokluğuna çalışırsın.

Birincisi Devlette kendi bölümüm diye birşey yok kendinizi kandırmayın bende Elektrik otomasyon teknisyeniyim fakat doğru dürüst bölüm açıldığını görmedım kpss de bile açmıyorlar kı EKPSS de acılsın ayrıca dın görevlisinden düz memurdan başka birşey almıyorlar gelelim Engelsizbiz in dediği mühendis bile olsan askari ücrete sürünürsün yok abi öyle bir memeleket engelliyim ve kendi okuduğum bölümümü ve işimi yapıyorum askari ücrette almıyorum ve birçok sağlam kısıden daha iyi yapıyorum işimi işverenlerim de memnun ki calıştırıp para veriyorlar kendinizi kücük görmeyiniz başarılar.

Arkadaşlar Murat yayınlarının EKPSS kitabını aldım ama kalite olarak uygun değil. Benim matematik ve geometri iyi olduğundan anlatılan konu ile ilgili test alakasız. Konuda verilmeyen bilgiyi testte istiyor. Örneğin çember konusu anlatılmamış ama test bölümünde soruluyor. Benim düştüğüm hataya düşmeyin. Murat yayınlarını almanızı önermiyorum

kirli-gugu

Ben Pegem Yayınlarını 58 TL ye aldım. Gayet Başaralı. Tavsiye ederim. İhtiyaç yayınlarıda iyi konu anlatımda.

merhaba arkadalar önerebilecegınız kaynaklar varmı???

Bende önlisans laborant ve veteriner olarak girecem sınava çok zorlanıyorum arkadaşlar yaa ders calisamiyorum yardım edin yaaa :'(

Üst Alt