Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ekpss'den atandıktan sonra tayin isteği..?

KamBüreBey

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi akşamlar...
Bir sorum olacaktı acaba yapan büyüklerim varsa yardımcı olabilirler mi?

Öncelikle Isparta'da üniversite öğrenimine devam etmekte olan bir öğrenciyim ve bu yıl Allah'ın izniyle güzel bir puan aldım... Kurum önem ve önceliğim yok ilk amacım memur yada hizmetli olarak atanmak ve tekrar okuduğum ile tayin istemek... İnternetten biraz araştırdım birkaç yazı gördüm engelliye 1 defaya mahsus tayin izni var diye ancak kimileri asaletin dolması gerek diyor kimileri sadece MEB de geçerli bir durum diyor anlayacağınız aklım iyice karıştı... Şimdi benim için önemli olan konuya dönmek istiyorum, Ekpss nedeniyle okuluma 1 yıl ara vermek zorunda kaldım ve 1 yıl daha ara verirsem inanın çok zor olacak bu nedenle en çabuk tayin alabileceğim kurum-bakanlık acaba hangisi? Bilenler lütfen yardımcı olabilirler mi? Saygılarımla...

Selamın aleyküm kardeşim. Ben bizatihi birinci ağızdan aldım bu tayin bilgisini. Devlet Personel Başkanlığını aradım ve bu tayin işini sordum. Adamın verdiği cevap aynen şu: MEB bunu iki atamadan beri gelenek haline getirdi ama diğer kurumları tercih zamanında arayıp sorun dedi. Peki bu yıl MEB yine yapar mı böyle dedim. Zorunda değiller dedi. Yani atanmak için doğuyu hizmetli kadrosunu tercih etmeyi düşünüyodum. MEB'da böyle bişey yapmayabilirmiş yani.

Smilemisty

Bilgi için teşekkür ederim Sayın Smilemisty. Gerçekten önemliydi benim için inşallah bir sorun çıkmaz. :) Tekrar teşekkür ederim. :)

Rica ederim. Liseden girdin sanırım. Kaç puan aldın sıralaman kaç, sayın kambürebey:)

Evet 3 arkadaş liseden girdik :) İlçemde bazı uğraşlarım sonucu tanıştığım ve gerçekten güzel bir şekilde hazırlandığımız arkadaşlar :) Ben 88.618 aldım sıralamam 440 diğer arkadaşım 90.054 aldı ve sıralaması 308 en iyi alan arkadaşımız ise 90.919 aldı ve sıralaması 230... Benim hizmetli ama belki memur olur bu gözle bakıyorum... Ancak en iyi alan arkadaşım memurluk olabilir ancak ilime geri dönemezsem korkusu yaşıyor... İnşallah herkesin gönlünce olur... :)

Üçünüzde memursunuz. Puanlar ve sıralamalar çok iyi maşallah:)

afyonda sizden daha yuksek puan alacak kimse yok sanırım ilk tercihlerde atanacağınızı düşünüyorum hemde afyonda atanısınız bu puanlarla tayin filan gerek kalmicaktır :D
79,40 ALDIM HİZMETLİ GELİR Mİ ACABA DİE UYUYAMIYORUM

Ben 78puan aldım. 4406.sıradayım ben çok umutluyum hizmetli gelir senin.

Arkadaslar benimde lise 87 sira 635 memurluk gelirmi şuan hizmetliyim mecburen 30 tercihide memurluk yazacam

Üst Alt