Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'de zihinsel engelli sorularını nereden bulabilirim?

Esk26

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2016 zihinsel engelli sorullarını hatırlayanlar varmı.

2018 ekpss

Zihinsel engelliden ders çalışmaya başlayanlar varmı

ben zıhınselden gırmedım ama normalıne gore zıhınsel cok kolay sansınız cok yuksek

2016 ekpss zihinsel engelli sorularını sordum. Giripte soru hatırlayanlar varmı diye

Serhat79

Paylaşımınız olası şikayet durumunda ister istemez başınızı ağrıtabilir. Siz yüklememiş olsanız dahi.

Haklı olabilirsiniz, o nedenle dosyayı paylaşımdan kaldırdım.

Hangi konuda şikayet sebebi olabilir anlamadım

Arkadaşlar 2018 ekpss için ders çalışmaya başladınızmı. Birde hangi dersten. Hani wastsap gurubu kuruluyodu.

ders çalışmak için watsap grubuna gerek yok kpss setleri al hergun duzenli çalış 2018 sınava kadar zehir gibi olursun

Bizi kabul etmedi galiba

Tavsiye ettiğin set varmı

Esk26

Ekpss yayınlarından uzak durun hatalı açıklamalar ve hatalı soru türleri çok fazla.Onun yerine yediiklim yayınlarının lisans,önlisans veyahut lise düzeyinde girecekseniz setleri var alıp çalışabilirsiniz.Video eğitimlerine de youtube üzerinden ulaşabileceğiniz hocalar var.

youtube dan ramazan yetgin hoca var tarihi baştan sona videoya kaydetmiş 77 tane videosu var ben hem izliyorum hemde not alıyorum tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar önerileriniz için

Üst Alt