Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS tercihleri 29 Temmuz Cuma gününe kadar uzatıldı!

prof_81

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
DUYURU
(25 Temmuz 2016)

2016/1 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme için Tercih İşlemleri

13 Temmuz 2016 tarihinde başlayan ve 22 Temmuz 2016 tarihinde sona eren 2016/1 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme için tercih işlemleri, 29 Temmuz 2016 tarihine uzatılmış olup tercih gönderme işlemleri saat 23.59'da sona erecektir.

Adaylara önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Son düzenleme:
2016 ekpss tercihleri 29 temmuz cuma'ya kadar uzatıldı!

arkadaşlar biz sonuçların açıklanmasını beklerken siteye girdim duyuru kısmında ekpss yi görünce heyecanlandım acaba açıklandı mı diye. girdim bir baktım tercih süresi uzatılmış. tercih yapmayan kaldı mı ya?

rezalet arkadaş, bu kadar olmaz.

tam ohh başvuru süresi bitti,kararsızlığım da bitti derken evet uzatılmış..şimdi cumaya kadar tekrar başvurularımı değiştiririm ben kesin. :(

Nalet gelsin böyle işe.Biz sonuçları bekliyoruz bugün,tercihler uzadı haberi geliyor.1 ayı bulur o zaman sonuçlarda uzarda uzar.

sanki bana iyi bir şeymiş gibi geldi... acaba diyorum açığa alınan memurlardan dolayı her yerin kadrosunu 3-5 fazlalaştırdılarda ondan mı böyle bir şey yapıyorlar...

hersey bi hayelle baslar hepimiz için hayırlısı olsun ayrıca basvuru suresinin uzamasına sitem eden arkadaşlar var neden böyle düşünüyorsunuz belkide başvuruda hata yapıp hatasını düzeltemeyen arkadaşlar vardır ...onlar için bi fırsat bu ..

Son düzenleme:
Darbe girişimi için uzatılmış olabilir mi?.
Lanet olası feto

böyle bi saçmalık nasıl olur be bakan temmuzun sonuna kadar yerleştirme yapıcaz dedi sözünde durmadı normalde bu hafta sonuçlar açıklanıcaktı sonuçların açıklanması artık 1 ayı bulur içime doğdu

bu durumda sonuclar ne zaman aciklanir acaba

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayal dünyasın da yaşamayın sürenin uzatılması fazladan personel alacakları anlamına gelmez

Darbe olayında 2 gün kapalı kaldı sayıfa ne yani 2 gün uzatsalardı ama tahminimce haftaya pazartesi sonuçlar açıklanır zaten 75 bin kişi girdi sınava milyonlar giren kpss tercihlerini 3-5 günde açıklıyorlar bu uzatma işi hiç iyi olmadı hem sağlığımızla mücadele ediyoruz hemde ÖSYM ile mücadele ediyoruz..

İşimizi bir an önce elimize almak istiyoruz memurluk olmasa bile geri iş aramaya çıkıcaz, ailemiz çevremiz hadi işe gir hadi memur ol diye baskı yaparken tercihler uzatılmış demek ayrı bi sıkıntı oldu..
Bimer'e tercih süresini uzatın diye yazanlar varmış onlara da 2-3 çift lafım varda neyse sakin olup bu beklemekten başka yapıcak bişey yok..

Valla ben siz gibi düşünmüyorum 3 -5 ahmak yüzünden bu kadar insan uzuldu soncta bir magduriyet yasanmadi (1)günde tercih insan yapabilir

Aylarca calistik 3 ay bu tercih islemlerini bekledik. Boyle olmasinin nedenini anlamiyorum.biz engellilerin tum isleri daha hizli yapilmali bence.bu stresi bu sikintiyi bize neden cektiriyorlar anlamis degilim.

aylarca sinav olacak diye bekledik, sonraq1 ay sonuc aciklanacak diye, sonra tercih yapacaz diye birde atanmaayi beklerken bu uzatmalar inanilmaz psikolojimi bozuyor. bu nasil duzen yaaaa :v(

Neden tercih süresini uzattılar ki sanki kadro sayısı çoğaldı. İnşallah tercih sonuçlarını açıklamayı bekletmezler de bir an önce açıklanır ve açıklamayı bekleyen herkesin kafası rahat etmiş olur.

Hayırlısıyla İNŞAALLAH Bütün Engelli Arkadaşlarım Atanır

bence de uzatmayı gerektirecek hiçbir durum söz konusu değil..neyse o kadar bekledik ,bir hafta daha bekleyelim..sonuçlar herkesi memnun etsin inşallah..

artık bir ayı bulur açıklanması böyle saçmalık olmaz çok bekledik zaten

Bu uzatılmasını isteyen arkadaşlar hangi mantık ve gerekçe ile uzatılmasını istediler çok merak ediyorum.

Tercihler BİTMEDİ

Tercihler bitmedi tercih yerlerini paylaşmayınız. 29 Temmuz 2016 Tarihinde bitiyor

Sabır kardeşlerim sabır. Biz neler yaşamadık ki, birkaç hafta bekleyeceğiz bakalım. Degistiremeyecegimiz bir düzen var. Allah'tan hayırlısını istemek dışında yapacak hiçbir şey yok.. Beklerken sevabınız artsın inşallah. Hayırlı cumalar olsun :)

arkadaşlar yok mu bi haber

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt