Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ekpss sınavına girdim 75 puan aldım pek umudum yok ama ilk tercihleri kaçırdım sanırım 2.tercihler ne zaman başlayacak?Takip edeceğimiz bir site var mı?
13.07.2016 / 22.07.2016 tarihleri arasında yapılacak ilk tercihler.
Özelden kurayı sormuşsunuz ama en az lise mezunu olanlar yalnızca sınava katılıyor, kura ile alakanız olmayacak.
Yukarıdaki tarihler geldiğinde ÖSYM'den tercihlerinizi yapabilirsiniz. OzanKaanCevik
ağustosun ilk haftası gibi açıklanır sonuçlar. Hiç atanamadığım için, atanınca ne yazıyor bilmiyorum ama atanamayınca, herhangi bir kadroya yerleştirilemediniz yazıyor.
Selamun eleykum arkadaşlar . Şimdi 13-22 temmuz diyorsunuz ama ösym nin sitesinde bu tarih açık olarak kura ile atanacaklar için geçerlidir diyor . Yani orada bizi kapsayan herhangi bir ibare goremedim ben . Bu konuyu aydinlatirsaniz çok iyi olur teşekkür ederim . Bu arada ortaöğretim mezunuyum ..
Arkadaşlar kura ve sınav tercihleri aynı gün. Yani 13-22 temmuzda yapılacak.kuraya katılanlarda tercih yapıcak sınava girenlerde,atanıp atanamama sonuçları ise ağustos ilk haftası belli olacaktır...