Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ekpss tercih kilavuzu ne zaman yayınlanır?

Salmanctr

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
2016 Ekpss tercih kilavuzu ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mi

Ekpss 2016 Tercih klavuzu açıklandı mi ?

Merhaba Arkadaşlar 2016 ekpss tercih klavuzu açıklandı mi tercihler temmuz 13 -22 arası diye biliyorum dogru mu?

Allah razı olsun sizden peki kılavuz da mi temmuz ayında yayınlanacak

Tercihlerini yapacaksın bu tarihler arasında sonra beliceksin

Allah senden razı olsun kardeşim. Puanına göre tercihini yap. Sonuçlarını bekle inşallah gönlümüzde ki, kaderimiz olur.

2016 kura tercihleri ne zaman basliyor

iyi gunler arkadaslar 2016 kura tercihleri ne zaman basliyor acaba

kuraya başvuranlar tercih mi yapacak?

13-23 temmuz tarihini duydum doğrumu

tabi yapacak bildigim kadarıyla ama ne zaman bilmiyorum

bende 7. ayda duymuştum tam kesin bilmiyorum

Tercihler ne zaman açıklanır

Bilgisi olan yazabilir mi

bence tercih kılavuzu biraz daha erken yayınlanabilir. 10 temmuz gibi. Ama şans tabi.

Kura ve sınava girenler aynı anda tercih yapıyo diye biliyorum, ama emin değilim

Ekpss Tercihler başladı mı?

Ekpss sınavına girdim 75 puan aldım pek umudum yok ama ilk tercihleri kaçırdım sanırım 2.tercihler ne zaman başlayacak?Takip edeceğimiz bir site var mı?

13.07.2016 / 22.07.2016 tarihleri arasında yapılacak ilk tercihler.
Özelden kurayı sormuşsunuz ama en az lise mezunu olanlar yalnızca sınava katılıyor, kura ile alakanız olmayacak.
Yukarıdaki tarihler geldiğinde ÖSYM'den tercihlerinizi yapabilirsiniz.
OzanKaanCevik

Tercihler ne zaman sonuçlanır acaba?Atandınız veya atanamadınız yazısımı çıkacak süreci bilen varmı?

ben sınav tarihini bilmiyodum nezaman ypılıyo

zendark

ağustosun ilk haftası gibi açıklanır sonuçlar. Hiç atanamadığım için, atanınca ne yazıyor bilmiyorum ama atanamayınca, herhangi bir kadroya yerleştirilemediniz yazıyor.

EKPSS 2016 En güncel bilgiler varmı arkadaşlar?

selamınaleykum kardeşlerm 2016 ekpps terchleri klavuzu gibi vs vs herhangi güncel bilgiler var mı ?

Merhabalar,

Ösym'nin açıkladığı takvime göre tercihler 13/22 temmuz arasında yapılacaktır. Kılavuzda takriben bu tarihten bir hafta önce vs. yayınlanmış olur.

Selamun eleykum arkadaşlar . Şimdi 13-22 temmuz diyorsunuz ama ösym nin sitesinde bu tarih açık olarak kura ile atanacaklar için geçerlidir diyor . Yani orada bizi kapsayan herhangi bir ibare goremedim ben . Bu konuyu aydinlatirsaniz çok iyi olur teşekkür ederim . Bu arada ortaöğretim mezunuyum ..

Arkadaşlar kura ve sınav tercihleri aynı gün. Yani 13-22 temmuzda yapılacak.kuraya katılanlarda tercih yapıcak sınava girenlerde,atanıp atanamama sonuçları ise ağustos ilk haftası belli olacaktır...

arkadaşlar öğretmen atamaları için başvurular yapıldı tercihler ne zaman yapılacak

Üst Alt