Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS sınavı için hazırlananlar için kitaplar, ücretsiz kitap paylaşımı

Altruder

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, sınava ön lisanstan girdim. Elimde 2014 EKPSS hazırlık kitapları var. Bunları elimden çıkarıyorum. Ücretsiz alabilirsiniz. Yalnız kitapların test kısımlarının çoğu kurşun kalemle işâretlenmiş, çalışmadan önce silmeniz gerekecek. Kitaplar çok ağır, elden verebilirim. İstanbul/Kozyatağı'nda oturuyorum. Sınav adayının ya da yakının bir zahmet buraya gelmesi gerekecek. Ya da kargo ile de gönderebilirim, ancak kargo ücreti size âit olmak koşulu ile... Kitapların ağırlığı koli hâriç tam 6 kilo.

Kitapların listesi şu şekilde:

1- Kitapseç Yayıncılık 2014 - Tamâmı Çözümlü Soru Bankası - Lise ve Ön Lisans Mezunları İçin Ana Kaynak - Lisans Mezunları İçin Yardımcı Kaynak
2- Kitapseç Yayıncılık 2014 - Yaprak Test
3- Kitapseç Yayıncılık 2014 - 5 Deneme Sınavı
4- Kitapseç Yayıncılık 2014 - Konu Kitabı - Lise ve Ön Lisans Mezunları İçin Ana Kaynak - Lisans Mezunları İçin Yardımcı Kaynak
5- Yargı Yayınevi 2014 - Konu Kitabı - Lise - Ön Lisans - Genel - Görme - İşitme
6- Akıllı Adam Yayınevi 2014 - Hazırlık Kitabı - Lise - Ön Lisans - Lisans
7- Müfredat Yayınları 2014 - 5 Deneme Sınavı - Ön Lisans - Lisans
8- Yedi İklim Yayıncılık 2014 - Lise - Ön Lisans - Lisans - Şimdiye Kadar Çıkmış (2012 ÖMSS) Tüm Sorular ve Ayrıntılı Çözümleri

Sınavı kazanan ve atamasının yapılacağını düşünen arkadaşlar da var ise, bu başlık altında kitaplarını iki sene sonra sınava girecek olan adaylarla paylaşabilirler. Yararlı olur inancındayım.

Adaylara duyurulur.

Sağlıcakla kalın.

walla kardeş helal olsun çok iyi düşünmüşsün.. eminim herkese bir faydası olacak ..kitap alamayan insanda çoktur ... 67 puanla atanamam diye sanıyorum... atanırsam da ilk yapacağım şey aynı senin gibi olacaktır..

Kitapları paylaştım, alâkanıza teşekkür ederim.

kaç puan aldınız sınava sadece kitaplardan mı çalıştınız

Ben alabilirim

Kitapları bir arkadaşa verdim. Sınava sâdece bu kitaplardan çalıştım. 83.9 aldım. Kitapseç'i tavsiye etmiyorum, çok zor.

Ben de kitaplarımı vermek istiyorum ihtiyacı olan birisine aynı koşul ile (kargo ücreti size ait olması şartıyla).Benim kitaplarım Fem Akademi Yayınlarından, hepsi konu anlatımlı. Sadece yazacağım bir tanesi tüm dersler soru bankası. Ve bir tane de Yediiklim. Kitapları ve özelliklerini yazıyorum. Ünite olarak yazmam konu sonunda 2-3 test oluyor ya onları çözdüğüm anlamına geliyor. Kitap düzeyleri ortaöğretim-ön lisans. Ama lisanstan gireceklere de yardımcı olur düşüncesindeyim
Umarım ihtiyacı olan bir alıcı çıkar.
Ben konu anlatımlarını sadece Fem'den çalıştım ve diğer yayınevlerinden de (data,kitapseç,yargı,teorem vs.) soru
bankalarını bitirdim ve 97,9 puan aldım ortaöğretim düzeyinden. İnşallah alacak kişiye de böyle faydası olur.

Fem Akademi Konu Anlatımları;
Türkçe 2 ünite çözülmüş
Vatandaşlık 2 ünite "hariç" hepsi çözülmüş
Coğrafya hepsi çözülmüş. "Çok az da olsa bazı kısımları kestim kendime defter oluşturduğumdan"
Tarih Çağdaş Türk Tarihi "hariç" hepsi çözülmüş
Matematik-Geometri hiç çözülmemiş
Genel Yetenek-Genel Kültür Tüm Dersler Soru bankası: coğrafya, Türkçe, tarih yarısı çözülse de hala kayda değer
kısımlar var matematik ve vatandaşlık büyük çoğunluğu çözülmemiş

Çıkmış Sorular ve Ayrıntılı Çözümler - Yediiklim (Geçen yıllarda çıkan sorular ve kendi hazırladıkları testler var
her gruptan her öğrenim düzeyinden, onun da çoğu duruyor.)

Ek olarak benim YGS kitaplarım da duruyor. Eğer göndereceğim kişi isterse YGS Matematik soru bankası da
ekleyebilirim. Konular nasılsa aynı.

Ayrıca ekpss kitaplarımın en az 3-4 katı kadar da YGS kitabım var. Onları da ihtiyacı olan biri çıkarsa vermek istiyorum. Onların %90 duruyor, çözülmedi. Önce aldım, sonra kpss ye yoğunluk verdiğimden YGS çalışmayı bıraktım. İsterseniz ya da çevrenizde böyle tanıdığınız varsa yazmanız yeterli.

merhaba msteriousxyz kitapların hala duruyor mu kardeşim eğer duruyorsa ben almak istiyorum gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum ki kitapları cok ihtiyacım var beni ulaşırsan sevinirim saygılarımla ...
mesaj atarsanız sevinirim ...

Mehmet3020

2014 yılına ait kitaplar 2018 konuları arasında fark olacaktır bence hiç alıp kafanı karıştırma
eğer istiyorsan 2018 baskıları çıksın ben kardeşime yardımcı olurum

lise önlisans hangi bölümden mezunsun ???

Skolyoz23

Cevabın için teşekkür ederim canım kardeşim lise Mezunuyum bilgisayar bölümü.
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim kardeşim

Mehmet3020

tamam sıkıntı yok baskılar çıkar çıkmaz söyle istediğin yayını evine kargo ile göndereyim
yeter ki bir birimize sahip çıkalım
dualarımız, gönüllerimiz bir olsun ALLAH zaten yardımcı olacaktır her konuda bize

Üst Alt