Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS (Lisans) İşletme Fakültesi mezunu adaylar puanlarnız..?

yesilyenice78

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar

8992 Öğrenim düzeyi (Lisans) içerisinde İşletme Fakültesi mezunu adaylar puanlarını ve sıralamalarını paylaşabilirler mi?
Bundan önceki atamalarda işletme Fakültesi mezunlarına kaç kontejyan ayrıldı bilgisi olan var mı?
2 sene içerisindeki atamalarda kaçıncı sıralamadaki adaya kadar sıra gelir ve 2 sene içerisinde kaç atama yapılır?

Benim sıralamam 4059, puanım 72,70

Teşekkürler

8992 Öğrenim düzeyi (Lisans) içerisinde İşletme Fakültesi mezunu adaylar puanlarını ve sıralamalarını paylaşabilirler mi?

Şurada, sadece işletme değil ama genel olarak lisans mezunları puanlarını paylaştılar:
http://www.engelliler.biz/forum/eng...16-lisans-puan-ve-siralama-degerlendirme.html

Bundan önceki atamalarda işletme Fakültesi mezunlarına kaç kontenjan ayrıldı bilgisi olan var mı?

Özel olarak işletme mezunlarına ayrılan bir kadro yok. 4001 kodu ile "herhangi bir lisans programından mezun olmak" şartı aranıyor.

2 sene içerisindeki atamalarda kaçıncı sıralamadaki adaya kadar sıra gelir ve 2 sene içerisinde kaç atama yapılır?

2017 yılında bir atama daha yapılacağı söyleniyor. Dolayısıyla 2 atama yapılacağı garanti. 3. atama yapılır mı kesin değil.

Şu sitede 2014 yılında kaç puanla atama yapıldığı şehir bazında gösteriliyor. Belki bir fikir verir.
2014-2 EKPSS Taban Puanları Robotu. 2015 EKPSS Tercih robotu. Lisans, Önlisans, Ortaöğretim atamaları ve puanlar

Bir de iyi haber, 2016 Ekpss'ye giren 1000'in üzerinde öğretmen adayı var. Öğretmenlik atamalarının memurluk atamalarından önce yapılacağı açıklandı. Bu da, önünüzden 1000 kişinin çekileceği anlamına geliyor. Bunun mühendisleri ve diğer teknik kadroları tercih edecek olanları var, imam hatip mezunları var, sağlıkçıları var. Doğru bir tercih ile birinci olmasa da ikinci atamada atanabilirsiniz.

Son düzenleme:
EKPSS 250 ÖĞRETMEN ATAMASI ve EKPSS LİSANS ATAMASI HK.

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar.
8992 lisans aday arasından bu ay 250 engelli öğretmen adayı mesleğine kavuşarak ekmeğini alacak inşallah.benim sıralamam 4059.ben öğretmen adayı değilim.
Sorum şu?
2016 ekpss ile 2017 de de engelli öğretmen ataması olur mu?
4059.sırada olduğumdan önümdeki 250 kişi ekmeğini alacak. Benim sıralamama kalacak 3809 kişi.bunların.2 yıl içinde ilk tercihte olmasa bile diğerlerinde memur olma şansım var mıdır?bu 3809 kişi arasından da diğer lisans bölümlerini de hesaba katarsak atanma şansım var mı? Tercihlerde il ayırmayacağım.lütfen bilgisi olan yorum yapabilir mi?

Hocam son atamalara doğru geçen yıllardaki gibi yüksek alımlar olursa atanırsınız.

Üst Alt