Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS için Konya'da kursa gidecek var mı?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2016 ekpss için Konya'da kurs açılacak mı ? bilgisi olan varmı ? 2016 sınavı tarihi daha belli değil ama
şimdiden örgütlenmemiz lazım.

Arkadaşlar merhaba dün bi arkadaşım ile görüştüm kesin olmamakla 25 eylül de halk eğitim merkezi ekpss kurs açıyor bilginize.

Arkadaşlar merhaba son aldığım bilgiye göre 19 Ekim Pazartesi 2015 günü Ekpss kursu başlıyor.
Sabah 09:00 - 12:00 - Öğlen 13:00 - 17:00 - Akşam 18:00 - 21:00 Saatleri arasında olacak imiş bi aksilik olmaz da kurs başlarsa eğer.
Kursu Selçuklu Halk Eğitim merkezi açıyor kurs Alaaddin civarında ki Rektörlüğün karşısında ki Atatürk Kız Lisesi'nde (okulun ismini yanlış biliyor olabilirim emin değilim) olacakmış bilginize.

Bir de Yargı yayınları Ekpss kursu açıyormuş Kasım ayının ilk haftası başlayacakmış kurs ücreti peşin 800.00 TL. taksitle 900.00 TL. olduğunu öğrendim bilginize.

Üst Alt