Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 ekpss için hangi yayınları önerirsiniz?

coko

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
2016 ekpss için hangi yayınları önerirsiniz bu seferde tutmadı bi dahaki sınava şimdiden asılmak lazım önerilerinizi bekliyorum.

kardeşim bak ben Matematik Ve Türkçeye normal Kpss kitaplarından çalıştım ama Tarih Güncel Bilgiler Vatandaşlık bilgisi ve Anayasayı İnternetten çıkardığım notlarla çalıştım ve açık söyleyeyim çok işime yaradı Genel Kültür notları İnternetten çıkarın sizde öneririm

Denizlide ücretsiz EKPSS kursu vardı iki sene önce ben sınava girmeden. Ama maalesef işim dolaysıyla düzenli katılamadım. Hocalar çok güzel anlatıyorlardı konuları. O zaman için hoca'nın söylediği murat yayınlarının iyi olduğu idi ama belki adını yanlış hatırlıyor olabilirim. bulursam güzel bir yayın bende alacağım. Malum önümüzde yeni bir sınav var ve kasmak lazım.

Bulabildiğin her kaynaktan çalış.Konular aynı olduğu için kpss kaynaklarından çalışmak daha mantıklı.Nette bir sürü ders videoları var onlardan yararlanabilirsin.Özel derse veya dersaneye boşuna para verme.İhtiyaç yayınları ve yediiklim yayınları baya kaliteli.Çalışkan insanın zaten kursa mursa ihtiyacı yok kendi eksiklerini bilir bol bol soru çözer.

yargı yayın evinin EKPSS kitapları var onlar güzel normal KPSS konuları biraz daha ağır ben 3 seferdir yargının kitapları ile hazırlanıyorum bakalım inşallah bu sefer atanırız Allahın hakkı 3 tür...

Üst Alt