Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Ekpss Başvuruları Şubatta olacaksa Şubat'ta atama nerden çıktı!?

Arıkan

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben ilk defa sınava gircem şubatta başvurular var diye biliyorum bir de şubatta atama söylentisi var o halde biz ne zaman sınava giricez de atanacaz bu nasıl iş

2016 ekpss ye ben de ilk defa girecem fakat başvurular subat ile mart arasında alınıyo yani subatta atama dediğiniz galiba 2014 te ekpss ye girenler için ...

konuyla ilgili net bi bilgisi olanlar lütfen yazabilir mi ?

evet 2014 yılında sınava girenler için 2016 şubat ayında bir atama olucak. Sizler de nisan ayının son haftalarında sınava giriceksiniz. ( Tahminen söylüyorum daha net tarih yok. ) Haziran gibi de siz tercih yaparsınız. Şubat ayında yapılacak olan atama da sadece hizmetli alınır 2014 yılının şubat ayında da aynısı olmuştu çünkü ve yeni sınava giripte atanacak olanlar için kadro sayısı daha az olacaktır bunu da unutmayın.

Neye gore bu kadro sayisinin az olacagini soyluyorsunuz. Dayanak nedir?

bir sene öncesi bir sene sonrasını tutmamaktadır şubatta atama olacağıda belli değildir evet geçen sene öyle olmuş olabilir ama bu sene farklıda olabilir alımlarda hiç belli değil azda olabilir çokta olabilir yani belli bir sayı verilemez çünkü gündem sürekli değişmektedir bilemeyiz taki son güne kadar stormaxi

arkadaslar bende 2016 da ilk kez sinava girecegim ne yapmam gerektigi konusunda bir bilgim yok bilgilendiriseniz sevinirim simdidentsk...

stormaxi Sadece tahmini yürüttüm ben daha önceki yıl aynısı oldu. Atancak kişi sayısını ikiye bölüyorlar gibi bir şey bekleyip göreceğiz. Engelliler başkanı atama olacağını açıkladı resmi bir açıklama olmasa da büyük ihtimal doğrudur zaten

Üst Alt