Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 E-KPSS Öğretmen Adayları

Sayın hocam grup kapalı grup ben katılma isteği gönderdim kabul ederseniz memnun olurum

Nasil gecti sinaviniz 40 uzeri net gelir mi?

Hocam 33-35 arası bir netim var diye düşünüyorum. Açıklanınca daha sağlıklı olur. Hayırlısıyla.
Mustafa Hocam kabul isteğin ben de gözükmedi lakin ilerleyen saatlerde kabul ederler.

Benim face yok rica etsem buradan bilgilendirebilirmisiniz bende öğretmenim.

2016 ekpss öğretmen adayları

Öğretmen adayları forumda bir araya gelelim lütfen en azından sonuçlar açıklandığında birbirimizden haberdar olalım lütfen. Gerek başvuru zamanlarında gerekse duyduğumuz heberlerin burada birbirimize aktarılmasında.

su_doğa panik olmayın hanım efendi. forumu takip edin. sonuc acıklanması ile bizim fazla bi işimiz yok. bizim işimiz eylülden sonraya.

edebali

Merhaba hocam. Ben face kullanmıyorum malesef buradan haberleşmemiz mümkün olurmu acaba?

Anladım inşallah dediğiniz gibi panik olmaya gerek yoktur. Tahminen kaç engelli öğretmen adayıyız acaba bilginiz varmı?

Brn gruba katılmak istiyorum.Facebooktan istek yaptım.

Kesinmiceylulden sonea temmuz agustos olna ihtinsli yokmu sizce.

Çok bozuk olmuş birdaha yazayım.Kesinmi eylülden sonea bizim işimiz temmuz ağustos aylarında atanma ihtimalimiz yokmu. Geçmiş senelerde nasıl Olmuş ki?

Ekpss acıklandıgında bakanlıktan bır rakam almaya calısmalıyız arkadaslar 500 kontenjan verseler yetmez mı gecen seneden kımse kalmadı yenı mezunlardan bes yuz kısı var mıdır?

Edebiyat hocam hep edebiyat zaten 43.350 kişiyiz :)

Merhaba hocalarim, branşım Sosyal Bilgiler. ..Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah ...

edebiyat en güzeli :)
Rabbim her isteyene atanmayı nasip eder inşallah. emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla alırız... aminn...

su_doğa En az 250-300 civarı , ortalama 400-500 civarı, biraz daha fazla olursa 600-700 ü geçmez. bana göre bu sene daha az engelli öğretmenlik başvursu olur 250-300 civarı yani ama bu benim şahsi görüşümdür. ayrıca birde hükümetin belirlediği kadro sayısı oluyor o konuda bizim bilgimiz yok. ama genelde açıkta kalan engelli öğretmen adayı kalmıyor . geçmiş yıllardaki alımlara bakabilirsiniz. LİNK 1 LİNK 2

paylaştığım linkler sizide bilgilendirecektir. krizantem80

genelde eylül ve sonrasında oluyor alımlar. belli olmaz tabiki.

branş edebiyat hocalarım kesin olmamakla birlikte 35 net var gibi sizce atanır mıyım

benimde 34gibi hocam tabi bende tam emin değilim. bu netlerle 70 üzerine denk gelir demişti arkadaşlar. inşallah atanırız hepimizde

inşallah atanırız ben bi de ilk defa giriyorum ekpss o yüzden tam bilmiyorum sistemi normal kpss tecrübem var da ekpss hiç yok kaza sonuçu engelli oldum

geçmiş olsun hocam
ben de ilk defa giriyorum. burada sağolsun arkadaşlar yardımcı oluyorlar

Aslında bende ilk defa girdim hepinize geçmiş olsun. Sanki biraz fazla gibi geliyor bana öğretmen sayısı ama bilmiyorum tabi...

Aslında bu başlığı açmaktaki maksadım da bu sayıyı üç aşağı beş yukarı kestirebilmekti. En azından sitede bulunan öğretmen adaylarının sayısı belki bir fikir verebilir diye düşünmüştüm.

Açılan grupta 683 üye var bunların hepsi bu yıl ekpss girmiş öğretmenlik mezunu mu acaba? Gruba istek yolladım kabul edilmedi buradan yazayım dedim. Sayı bu kadar fazlaysa sıkıntılı gibi kadro atama

türk dili ve edebiyatı öğretmeni bu yıl kaç kişiyiz?

Arkadaslar bende edebiyatciyim ne kadar fazlaymisiz ya 😀😀

işletme bitirdim bende formasyon devem ediyor benimde muhasebe öğretmeni olarak ağustosda formasyon belgemi alıyorum

Bende kimya öğr. Arkadaşlar 30-35 arası net bekliyorum. 3. Sınıf ve hala formasyon alanlarda sınava girdi. Bu yüzden İlk atamada gideriz inş.

ferhat0038

Hocam 100 tam puan alsanızda atanamazsınız. İşletmeden formasyon alanlar maalesef 2. Öncelikli bunun ortadan kalkması için mücadele veriyoruz dilerseniz sizde bize katılarak destek olabilirsiniz.

Üst Alt