Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015'de alınmış raporum var. EKPSS sonrası atanırken yeni rapor istenir mi?

hazelcan

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar fmf hastasiyim aralık 2015 te % 40 rapor aldım sürekli atanma sırasında kurum yeni rapor ister mi beni aydınlatırsanız çok mutlu olurum ne yapmam gerek saygilarimla

hazelcan foruma hoşgeldin.Fmf hastalığı düzelen bir hastalık olmadığı için,raporun sanırım sürekli bir rapordur.Raporunda kontrol şerhi konmamışsa ve rapor vermeye yetkili hastanelerin birisinden almışsan,tekrar rapor istenmez.

O halde raporun geçerlidir.Atama esnasında mevcut raporunu kullanabilirsin.Tekrar rapor alman gerekmez.

Teşekkür ederim RABBİM razi olsun insaALLAH kafamı karistirdilar yok kurum yeni rapor ister yok yasa değişti felan

Rica ederim.Sizdende Allah razı olsun.Rapor tarihiniz yeni.Eski tarihli rapora sahip kişilerden tekrar rapor istenebilmekte.Fakat sizin raporunuz yeni yasalara ve özür oranlarına göre alınmış olduğundan geçerliliği devam etmekte.

Valla mutlu oldum tek sıkıntı is şeyleri yazmıyor raporda onu nasıl yaparim

Sanırım aldığınız rapor engel tesbiti raporu.Herhangi bir ibare yazmasına gerek yok.Zaten hastalığınızda çalışılması riskli bir durum olsaydı belirtilirdi.Mesela tozlu-dumanlı ortamda çalışamaz,ağır beden aktivitesi gerektiren işlerde çalışamaz vs gibi.

Yok onlarla ilgili bişey yazmıyor sadece hastalık adı ve oran

Raporunuz geçerlidir.Atanmanızı yada çalışmanızı engelleyecek herhangi bir kısıtlama yok.İçiniz rahat olsun.

Hakkınızı helal edin yoruyor sizide bide ben herhangi bi yerden ne maaş ne yardım alıyorum ve çalışmak için de Defterdarlığa bildiri felan okudum forumlarda onlarada yardimci olursaniz

Helal olsun.İkamet ettiğiniz yerdeki Ssyd vakfına raporunuzla başvurarak 2022 maaşına başvurabilirsiniz.Ayrıca engellilere tanınan ulaşım-indirim gibi haklardan faydalanabilirsiniz.Bununla alakalı forumda çok miktarda yardımlarla alakalı yazılar var.Bu yazılardan istifade edersiniz.İş hususunda bulunduğunuz ildeki İşkur binasına giderek kaydınızı yaptırıp,raporunuzu beyan edin.Engellilere tanınan iş imkanlarından faydalanabilirsiniz.Defterdarlığa bildiri hususu vergi indirimi ile alakalıdır.Bunun için öncelikle Ssk statüsünde çalışan olmanız lazım.İş hayatınız başladığında Maliyeye müracaat ederek,vergi indirimi için müracaat edebilirsiniz.Vergi indirimi size maaşta bir miktar kazanım ve erken emeklilik hakkı kazandırır.

Sosyal Yardımlaşma ya gittim fakat yeniden heyete girmem gerektiğini söylediler ben raporu is kur vasıtasıyla ise girmek için aldım onlarda kabul etmediler bizimki ayrı dediler iskur daki arkadaşlardan o nasıl saçma iştir biz onlarinkini kabul ediyoruz dediler olmadı yani

Çok teşekkür ederim beni aydinlattiginiz için antep den bi arzunuz isteğiniz olursa haber edebilirsiniz dostluk bizim icin cok onemli ayrıca hayırlı olsun 1.lig

hazelcan bendede fmf hastalıgı var ben başvurdum romatolojıye fmf ın herhangı bır puanı yok...bır puan bıle veremeyız dedı.sen puan almışsın benı yanıltmışlarmı anlamadım yardımcı olurmusun...

merhaba yine rahatsız ediyorum araç almak için ne yapıyoruz fmf sürekli %40 rapor

merhaba kardeş yine rahatsız ediyorum araç almak için ne gerekiyor yollar nasıl izleniyor fmf hastasıyım sürekli ve %40 rapor

kardeşim fmf ama böbreklere felan bakıyorlar ilerleme durumuna felan ama oran veriyorlar çünkü sürekli

Üst Alt