Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015'de alınan sağlık raporu ile memur olabilir miyim?

ErkanC

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba, Ben rapora basvururken memurluk icin aldigimi soylemistim hatta dosyaya yazmislardi ama istihdam kismi bos raporda, surekli ve kronik rahatsizligim var 2015 de aldim raporu memurluk atamada sikinti cikarirmi acaba, bazi kurumlar rapor yenilemesi istedigini duydum ve oranlari dusuruyorlarmis bir sonraki raporda, bilgisi olan bir arkadasimiz yardimci olabilir mi?

ErkanC

Atandığınız kuruma göre değişebilecek şeyler ama rapor oranının düşürülmesi 2010 sonrası raporlarda çok fazla söz konusu olmaz. Yani kronik olan bir rahatsızlık için cetvelde verilecek olan yine aynı.

Dediginiz gibi kronik olmasi da kabul edilme konusunda etken ollacak ve agir islerde calisamaz ibaresi var raporda umarim sikinti cikmaz da ugrasmam bir daha.

ErkanC

O ibarenin olması yeter zaten daha ne olacak ki. :) Sorun çıkacak gibi görünmüyor.

Üst Alt