arkadaşlar şükür bir sınav serüvenini de atlattık inşallah herkes umduğunu almıştır bende şükür güzel diyebileceğim bir puan aldım inşallah atanacağımı düşünüyorum ama kafama iki şey takılıyor 1.si benim raporumda sol kol kullanımı yok yazıyor ve hiperaktif mesane ile birlikte %50 raporum var bu oranın %45 kol %10 üroloji ve balt formülü ile %50 aldım rapor tarihim 2014 te 1 yıl süreliyken 2015 te sürekli aldım şimdi ben sol kolumu görmüş olduğum fizik tedaviler ve bir kaö tedavi sonucu azda olsa kullanmaya başladım atanacağım kurum için sıkıntı olur mu yani bana derler mi raporda kullamaz yazıyo sen kullanıyosun git tekrar rapor al yoksa kabul etmeyiz derler mi yada atamamı iptal edebilirler mi?
2. si atandım diyelim atandığım kurum senin engelin gereği bizim işimize yaramazsın deyip atamamı yapmaya bilir mi çok uzun oldu farkındayım ama nolur kusura bakmayın fikri olan bilen arkadaşlar varsa çok memnun olurum teşekürler
2. si atandım diyelim atandığım kurum senin engelin gereği bizim işimize yaramazsın deyip atamamı yapmaya bilir mi çok uzun oldu farkındayım ama nolur kusura bakmayın fikri olan bilen arkadaşlar varsa çok memnun olurum teşekürler