Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015 tarihli Otomatik Vites ibareli raporla araç alabilir miyim?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Benim Tam Teşeküllü Hastaneden Alınmış 2015 Aralık ayına ait Raporda " H ehliyeti alır. Elden Tertibatlı Otomatik vitesli araç kullanır " yazmakta.

Ve 2016 Nisan ayında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen raporda kodların açıklamasını yazıyorum

" 102. Ambulans, ticari araç veya resmi araç kullanamaz , 47. İki tekerlekli araç kullanamaz , 103.04 Üç yılda bir sağlık kontrolü " yazmakta.

Ben bu raporlarla Ötv indirimli araç alabilir miyim?

mustafa450

Bence sorun olmayacaktır. Ama bir ihtimal Maliye engelli raporunda "manuel vitesli araç kullanamaz" ibaresini görmek isteyebilir. Eğer bunu derse, "zaten otomatik vites şartını kotmuş, bundan manuel vitesli araç kullanamayacağım net olarak anlaşılıyor" diye ısrarcı olursunuz.

BLACKSAGAT

Benim Tam Teşeküllü Hastaneden Alınmış 2015 Aralık ayına ait Raporda " H ehliyeti alır. Elden Tertibatlı Otomatik vitesli araç kullanır " yazmakta.

Ve 2016 Nisan ayında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen raporda kodların açıklamasını yazıyorum

" 102. Ambulans, ticari araç veya resmi araç kullanamaz , 47. İki tekerlekli araç kullanamaz , 103.04 Üç yılda bir sağlık kontrolü " yazmakta.

Ve ehliyetin 12 satırında 104 kodu yer almakta.

Ben bu raporlarla Ötv indirimli araç alabilir miyim?

Üst Alt