Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 yılında sınava giren öğretmenler ilk atama kaç puanla kapattı?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ..
2014 yılında sınava giren öğretmenler ilk atama kaç puanla kapattı ?

ona baktım ama nedense netlerini yazmıyorlar atananlar tamam puanın önemi yoktu ama bu sene ne olur belli olmaz o yüzden kaç nete kaç puan geldi 2014 onu öğrenmek istiyorum

2014 de benim duyumlarıma göre 10 net civarı ile atanan öğretmenler oldu. 620 küsür başvurudan 550 civarı öğretmen alımı oldu. Benim merak ettiğim konu şu ben bir mühendis olarak ve benim gibi mühendis arkadaşlar 35-40 netlerle mühendis kadrosu bulamıyor ve zorunlu bir şekilde işsizlik nedeni ile 4001 memur oluyor. Öğretmen adayları 10 net civarı ile nasıl öğretmen oluyor. 60 soruda 10 net çıkaran öğretmen öğrenci yetiştirebilir mi ? Yetiştirirse nasıl yetiştirir ?
Ayrıca yine 10 net civarı ile gıda ve ziraat mühendisi alımı yaptılar. ikinci soru olarak 60 soruda 10 netle atanan birisi gerçekten mühendislik yapabilir mi ?
Bu konuyu alım yaparken devlet neden hiç düşünmemiş ?

Sınavda Türkçe,matematik,Sosyal bilimler soruları oluyor.İyi bir resim öğretmeni olmak için bu testlerden yüksek net yapmak gerekir mi?İyi bir Türkçe öğretmeni olmak için matematik yapabilmek gerekir mi?Eğer herkese kendi alanında soru sorulsa ve 60 sorudan 10 net yapılsa o zaman haklısınız.Ama ben yakinen biliyorum ki özellikle müzik,beden,resim gibi,yetenek sınavıyla üniversiteye girilen bölümlerden mezun olan öğretmen adayları genel itibariyle düşük netler yapmaktadırlar ve bu gayet normaldir. @csharpci

Blue-Velvet
İlk atamada taban puan 71 idi.Net olarak da tam bilmiyorum ama 27 net civarı olabilir.

Merhaba Arkadaşlar,
ilk alımda taban puan 71'di. Aralık 2015 alımında 60'a kadar indi ama ben 81 puanla atanamadım. Muhasebe öğretmeniyim, kontenjan açılmadığı için başvurum dikkate alınmadı. Öğretmen atamasında kontenjan uygulaması var.Önemli olan puan değil. Milli Eğitim Bakanlığı atama yapmadan önce kontenjan belirliyor. Kaç tane matematik, türkçe veya resim öğretmeni alacaksa branşa göre puanlama yapıyor. Örneğin 70 puanla matematikten atanırsın 100 puanında olsa kontenjan yoksa atamazlar.
Bakanımız tüm başvuran öğretmenlerin alınacağı açıklaması yapıyor ama gerçek durum öyle değil. Tüm arkadaşların şimdiden gerekli yerlerde bu durumun düzeltilmesi için çağrıda bulunmasını öneriyorum.

öğretmen olarak atanan arkadAŞLAR KAÇ PUANLA ATANDILAR?

öğretmen olarak atanan arkadaşlar kaç puanla atandınız
birde başvuru için izlenecek prosedür nedir?

Hocam ikincil oncelik olarak mi dusunuyorlar sizi yoksa matematik edebiyat icin kontenjan var diye bu forumda hic bir sey okumadim. Siralamada ustte ol yeter denmisti bizlere.

Üst Alt