Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS yapıldı. Hangi memurlukları seçelim ve neden?

devrim canavar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar EKPSS yapıldı. Sıra tercihlere geldi. Hangi memurlukları seçmeliyiz ve NEDEN?

devrim canavar

ben memurluğun nedenine bakmıcam bilgisayar sertifikam var bide santral operatörlüğü sertifikası alırım Allah ne verdiyse yazarım artık :D

arkadaşım öyle şey olur mu biz engelli insanlarız ve her engelli her işi yapamaz. onun için bize en uygun işleri seçmeliyiz mesela ben çok yoğun çalışılan bir işi yapabilir miyim bilmiyorum. ayrıca bazı memurluklarda maaş daha fazla her ay daha fazla kazanmak varken neden daha az kazanalım değil mi?

devrim canavar;

öylede aza tamah etmeyen çoğu bulamaz tabi ki sizin bileceğiniz iş ama boşta kalmak istemiyorsanız sadece ufak bi tavsiye tercihlerinizi kesin yapın derim

beyler kendinize en uygun işi seçin iyi düşünün derim

En çok nereler veriyor kimin ödeneği daha fazla onlara bakalım arkadaşlar....

Sağlık Bakanlığı döner sermaye payı veriyor diyorlar. Memurlar da faydalanabiliyor mu?

Mustafa sağlık bakanlığında sağlık memuruysan iyi para alıyorsun ama normal memur sanmıyorum iyi para aldığını mesela bazılarında duyuyorum kimi 2000 alıyor kimi 2200 alıyor şimdi şöyle bir şey var hangisinde daha huzurlu olacağız 1.si bu 2.si hangisi daha çok maaş veriyor mesela ben belediyeleri merak ediyorum....

mssql;

ya zaten geçen maliye bakanımız Mehmet Şimşek en düşük memur maaşı 2025 lira diye bi açıklama yaptı ama sağlık bakanlığında döner sermaye ile zaten normal bi memur maaşına denk geliyor annem emekli hemşire ondan biliyorum normal maaşı 1.600 lira olarak görünüyor döner sermayade her ay 700-800 lira veriyorlar (eğitime bağlı artar azalır hem maaş hem döner sermaye)

tkhk hastanelerde gece nöbeti varmı gece işlerinde çalışamaz yazıyor raporda atansam sağlık bakanlığı kurum iptal eder mi atamamı :l

Belediyelerin ekstra ücretsiz ulaşım avantajı falan oluyor.

Mkocak;
Açık konuşmak gerekirse ben de paradan çok huzura bakacağım. Stresin en az, işin en yoğun olanını tercih ederim.

Mustafa zaten bizim ulaşım ücretsiz :) Ne kadar maaş alıyorlar belediyeler biraz farklı olabilir ben belediyede staj yapmıştım sanki onlarınki farklıydı diye hatırlıyorum bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim ona göre belediye mi yoksa meb mi yazalım veya hangisi daha avantajlı bilmiyorum mesela 2012 önlisans hizmetli kadrosu vardı ekonomi bakanlığında nasıl bir hizmetli önlisans olarak odacılardan mı bahsediliyor maaşı iyi mi ???

Paradan ziyade huzur ve sakinlik daha önemli gerçekten yüz eksik al ama huzurun olsun rahat ol...

hergün ağlayarak işe gitmek çok kötü birşey memur her işi yapamaz duygusal fiiziksel beceri olarak diğer insanlardan farklıyız çünkü ama öle biryere düşersinizki biz anamızın karnındamı öğrendik oda yapsın öğrensin denilen yere düşersiniz engelli saymayan sizi kendisi gibi gören biyere ozaman eyvah dersiniz benim gibi arkadaşlar size tavsiyem şu tercih kılavuzu açıklana kadar kurumları iyi araştırın yapılan işleri yoğun olmayan riski enaz olan yada hiç olmayan yerleri seçin ben tapuda çalışıyorum nezaman biticem diye bekliyorum öle riskli biryerde çalışıyorum öle yoğun öle sitresliki anlatamam size kesinlikle tapuyu yazmayn diğer kurumlarıda araştırın allah benim düştüğüm yere duruma düşmanımı bile düşürmesin sevgilerle...

Oyle kafana gore herseyi tercih edemezsin hangi bolumden mezunsaniz ona gore tercihinizi yapmaniz gerekir.Saglik Memurluklarida Oyle Ya Saglik Meslek Lisesini Yada Yuksekokulunu Bitirmeniz Lazim Tercih Yapmak İcin

onr79;

ortaöğretimde Bilgisayar sertifikası bide santral operatörlüğü sertifikası olunca memurluk dalında hemen hemen heryeri tercih edebilirsin tabi meslek alanları dışında

Onur onu herkes biliyor sağlık bakanlığı normal memur kadrosuda açıyor :)

Aslında benim düşüncem bir okulla masa başı memurluk güzel olur diye düşünüyorum güzel bir yerde güzel bir okula denk gelirseniz ve müdür ile aranız iyi olursa demeyin keyfinize hele yazın 3 ay tatil okulda kimse olmuyacak 1 ay sizin normal tatil geriye kalan iki ayda yapılan iş belli rahat edersiniz kesinlikle ben meb'de bir okul düşünüyorum...

Mkocak;

ben anbar memurluğu santral memurluğu ceza evleri ne varsa yazacam :D

Ali_Gs;
Anbarlardan sorumlu memur olacaksın yani :) inşallah ali gönlünce olsun inşallah ceza evleri dün birisi söylüyordu yardımları fazla maaşları güzel ama tek bir sıkıntısı var sürekli suçlular gardiyan gardiyan diye bağıracak uğraşdur :)

Tapuda araziye çıkıyor musunuz ? O zaman ek ödeme veriyorlar mı?

Ali_Gs;

Dogrudur Yani Arkadaslar Bircok Kisi Yanlis Tercihler Nedediyle Telafisi Olmayan Hatalar Yapiyor Tercih Yaparken Niteliklere dikkat etmek gerekiyor

Mkocak;

Amin kardeşim cümlemizin İnşallah :)
ben Alışığım Annemin Sürekli Ali Ali diye bağırmasından varsın mahkumlarda Gardiyan diye bağırsın :D

Üniversiteler de durum nasıl acaba ? Evime yakın bir üniversite 2012 de memur almış ben girmemiştim.

mssql;

Benim dayım öğretim görevlisi güzel olur yaz diyorda ben konyada üniversiteye her gün gidebilmek için 1,5 saat gidiş 1,5 saat geliş yol çekmem lazım buda benim için işkence olur :)

mssql;

üniversitelerde çok alıyor memur bilgisayar sertifikan varsa tamamdır bu arada bişey sorcam ben Üniversite okuyorum Bilgisayar dersim vardı ''Temel Bilgi Teknolojileri'' diye geçiyor ben o ddersi başarı ile verdim evde onaylı transkiripimde var o sayılıyormu Bilgisayar sertifikası yerine

Onlar sayılıyorsa bende lisede bilgisayarlı muhasebe bölümünü bitirdim :)

Mkocak;

bilmiyomda kimisi Bilgisayar dersini Üniversitede verdiysen sayılıyor diye kimisi hayır sayılmaz diyor kararsız kaldım sayılmıyorsa gidip alacam halk eğitim veriyor :D

Saçmalık kardeşim aslında sertifikası olan bir çok insanı cebimden çıkartırım bu engelli sınavı kpss değilki tekinikerlik ve sağlık memurluğu gibi bölümler hariç hepsini 3001'den al

Ben on parmakta çok iyiyim ama sertifikam yok o ne olacak :))

Mkocak;

Valla bende Bilgisayar dersini verdim dediğime bakma sorsan Bilgisayarda oyun oynamakta başka bişey bilmem :D ama en iyisi ben gidiğ halk eğitimden hem tekrar bilgisayar sertifikası hemde santral operatörlüğü belgesi alayım :D

Üst Alt