Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS Ortaöğretim Lisans ve Önlisans Mezunlarının Tercih Edebileceği Kadrolar.

SrkNSGR

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
3
Merhabalar

T.C. Devlet persnel basknlığında yayınlanan bir yazı dikkatmi çekti kafama takılan bir soru oluştu.Şubat ayı atamaları diyor fakat 2014 EKPSS yazıyor Bilgisi olan varsa konu hakkında ki bilgilerini bizimle paylaşırsa memnun olurum

ORTAÖĞRETİM MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014)

ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

Kaynak : Şubat Ayı Engelli Memur Alımları

2012 de yapılan sınavın son açıklanan kadrolardı onlar (3.tercih) bizle yani şuanla bi alakası yok

sınavın adı değiştiği için ekpss yazmışlar

Bilgilendirme İçin Teşekkür Ederim.

Niye doğru olsaydı meral? Ortaöğretime full hizmetli yazmışlar 100 puan alan adamdamı hizmetli olucak ? geçiceksin onu zaten bu temmuz atamaların ki değil o daha cıkmadı.

kardesim 4001 olduğu için söyledim alan dışı tercihler güzel değil mi sadece lise mezunu olarak düşünme istersen bu işi lisans mezunlarının açıkta kaldığı bi türkiyede yaşıyoruz malesef sen memur olmuş hizmetli diye beğenmemezlik mi yapıyosun inan bana hizmetli kadrosu da olsun gitmezsem namerdim hem karın arı mı olur

Türkiyede işsizlik yok iş beğenmiyen insan var. İnşallah istediğin gibi devlet memuru olursun .

Üst Alt