Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 EKPSS ile ortaöğretimden kaç puanla atandınız ve okul türünüz?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
723
Reaksiyonlar
542
2014 EKPSS ORTAÖĞRETIMDEN ATAMASI YAPILAN ARKADAŞLAR
Ortaöğretımden 2014 yılında ataması yapılan arkadaşlar

2014 ekpss ataması ile kaç puanla atandınız?????
Mezun Okul türünüz nedir???? (meslek lisesi / saglık meslek lisesi, vb.)

2014 EKPSS SONUCUNA GÖRE ORTAÖGRETİMDEN ATAMASI YAPILAN ARKADAŞLAR PUAN VE MEZUN OKUL TüRÜ PAYLAŞMA PLATFORMU.

ORTAÖĞRETİMDEN 2014 EKPSS İLE ATANANLAR BURAYA.

En son atamada 78_79 lara düştü hizmetli alımı ama m.lisesi değil

Benim biri 71 puan diğeri 72 puan aldı atama bekliyorlar bu durumda olanlara sabır ve kısmet diliyorum bu sefer isleri zor gibi eğer 77 puan son ise

Allah ihtiyacı olanlara yardım etsin umalım bu yeni hükümet engellilere daha çok önem verir

sevkat100

Başka bir konuda 61 ile atanmazsın dediğimde " kahin misin nerden biliyorsun atanmayacağını " diyen bir ark. vardı. Kahinlikle alaksı yok aklın, mantığında mı yok be dostum. Nickini unuttum. Görürse bu yazıyı anlar umarım.

Ben 2014 ekpss atandım 2016 ekpss girdim hayırdır

79 ile atandık düz lise MEB y.h sıralamam 5200 2 aramada.2016 ekpss 82 puan sıralamam 1634

Okul güvenliğinde oturuyorum ufak tefek getir götür işleri yapıyorum sınavlarda görev alıyorum oturum başı 74.81 TL şansa okulda nerdeyse her hafta sınav var güzel para geçiyor elime

80.37 ile 2. atamada atandım. Meb hizmetli kadrosundayım ama memur olarak çalışıyorum..
2016 sınavına da girdim puan 83.59 sıralamam 1414 gibi bişeydi.. ilk atamada düz memurluk gelmez ama bi ihtimal motor teknisyenliği açılırsa olabilir..

bakalım bende 78*9 puan aldım sıralamam 3706 ilk atamada hizmetli gelir gibi duruyor ne dersiniz arkadaşlar

davetsiz ilk atama 78 puan ile hizmetli çok zor dostum.. 2015/1 atamasında o puan hizmetli için birkaç yer dışında gelmedi. 79-80 bandında atandı hizmetliler.. hevesini kırmak istemem ama çok umutlanma bence.

ankiloz usta sıralamam 3706 ilk atamada en az 3000 bin lise deniliyor ilk 3000 bin içinde 1000 kadar 2014 sınavında atanmış hizmetli var onlar tekrar hizmetliyi seçemezler birde yanlış tercih yapacak en az 250 kişi var 2014 sınavında 83 alan bir kişi 3700deydi bu sınavda ben 79 ile 3700deyim bana çok mantıklı geliyor ilk atamada hizmetli

Davetsiz kardes durumumuz ayni sayilir.3895. Siradayim bende.Allah yuzumuzu guldurur insallah.Ama bende 3500 atama sayisi olmadan bu ilk atamada olucagini pek sanmiyorum.bucak bucak heryeri yazicam bu arada.benim engelim kronik.haydi hayirlisi.

78 79 alan arkadaşlar. Hiç merak etmeyin, geçen sınavda ki puanla bu sınavı kıyaslamayın. 2016 sınavının 78 i 2014 sınavının 80, 81 puanı gibi. Bide 3000 kadro açılırsa liseye. 77 ye kadar bile düşebilir ilk atamada. Kamuda memur ve hizmetli kadrosunda çalışıpta sınava girenler çok sayıda ve yine aynı başarıyı gösterip ilk 1500 2000 binin içindeler. Allah gönlümüze göre versin, nasipten öte yol yok.

Smilemisty çok haklısın ağzına sağlık mantıklı konuştun ben millete senin gibi anlatıyorum ama anlamıyorlar puanın düşük atanamazsın diyorlar 2014 sınavında 4200.cü sırada olan arkadaşım atandı ben 3700 dur bakalım hakkımızda hayırlısı

Olur olur, doğru tercihle garanti yani kardeşim. Ben 4400. sıradayım, kafam rahat, tabi doğru tercihle.

Dostlar inşeallah hepiniz atanırsınız kimse açıkta kalmaz.. Konu burda duruyor, mesajlarımız da duracak. Atamalar belli olduğunda en düşük hizmetli alımı kaç puan ile gerçekleşmiş hep beraber göreceğiz.. geçen sınavın ilk ataması 2014/2 atamasıydı. Ösym'nin sitesinden girip bakın hizmetli kadrosuna ilk atamada en düşük kaç puan ile girilmiş.. o atamada toplam kontenjan 4000 küsür bir rakamdı.. ordan yola çıkarak hesabınızı yapın. Geçen sınavda da memur ve hizmetli olup sınava giren aday çoktu..

ankiloz 2014 sınavının ilk atamasında ortaöğretimden 1500 kadro açıldı şimdi ise en az 3 bin bu 3 bin kişiden en az 1000 kişi kamuda çalışıyor bana göre bu atamada puan vermek istemiyorum ama ilk 4000 bin içindekiler atanabilecek gibi geliyor

İnşeallah dediğin gibi olur..

Şu kadrolar bir belli olsa herşey açığa kavuşacak.

Hayırlı bayramlar . Benim 87 puanım var düz lise mezunuyum . Sıralamam da 650 civarı sizce normal memurluk için atanma şansım nedir .

benımde uanım78,5 sıra 3933 ilk atamada zor ama ikincide garanti gibi. ALLAH hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin

Üst Alt