Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 Ekpss 2013 Ömss Sınavına Giren Önlisans Tıbbi Sekreterler

valla türkiye kamu hastaneler birliği yazıyor sadece başkada yok. öncekilerde varmış baktım

ve ayrıca ilk kez tercih yapmak ne sıkıcı birşeymiş normal kpss tercihlerinde bu kadar uğraştımı hatırlamıyorum ben :/

önlisans

arkadaşlar rahat olun. belki bir ihtimal istanbul çıkmayacak size ama şunu unutmayın biz engelliyiz ve devlet bize çok fazla avantajlar sağladı. mesela gidip istanbul dışında bir yerde başladınız. sağlık raporunuz sayesinde 1 kereye mahsus istediğiniz ile nakil yapabilirsiniz. bu 1 ay içerisinde de olabilir 3 ay içerisinde de. Bir şart var gitmek istediğiniz ilde boş kadro olacak o kadar.

bana kalsa ben dünden razıyım il dışı yazmaya farklı yerler görmek çok hoşuma gider ama ailem işte :/

Bursa'yı yazın. 2 kişi alınacak. gelmemesi için şuan bir neden yok gibi.

Ankara Sakarya Kırklareli Edirne ... Gidiyor Ama Degiştirebilirim Siz Nasıl Yaptınız

fulll İstanbul neredeyse başa tıbbi sekreterlik ve sağlık memuru yazdım, sonlara da edirne tekirdağı Kırklareli diye gidiyor. bir şey soracağım sağlık memurunu sadece ortaöğretimde de tıbbi sekreter okuyanlar mı yazıyor

slm arkadaşlar bende 74 puan aldım muğlalıyım sizce nasıl atanırmıym acaba son iki tercihimede lise olarak yaptı bi alt guruba tercih yapabiliyormuşuz heralde geri kalan 28 tercihi önlisans yaptı atanırmıym

Miraç Önlisans Tıbbı Sekretermisin

Evet kardesim onlisans bide lise mezuniyetimde tibbi sekreter lisedende tibbi sekreterlik bolumunden tercih yaptim. bi kac tane bi alt kadroyada muracat edebiliyoruz demi arkadaslar.

75 önlisasntı tekniker olarak değilde sağlık memuru olarak atandık. teşekkür ederim

zeynep ünal;

tıbbi sekreter ön lisans mezunu teeeknikermi oluyo

k2in34.png

bende sağlık teknikeri olarak atandım. hepimiz için hayırlı olsun. kendi branşımda ülke 1. olmak ayrı bir gurur.

tebrik ederim herkesin hakkında hayırlısı olsun. şimdi nasıl bir yol izleyeceğiz peki?

kamu hastaneler birliği sitesini takip edeceğiz gereken belgeleri nereye vermemiz gerektiği konusunda bizi bilgilendireceklerdir.

arkadaşım öncelıkle hayırlı olsun .bende atandım izmir sağlık teknıkerı olarak ben muğlada yaşıyorum esim de muğlada kamuda daimi işçi tayın olayı hakkında bilgın varsa yazarmısın napmam gerektığini

sağlık memuru ile tıbbı sekretrin maaş farkı var mı. ön lisans okumak istiyorum acaba tıbbı sekreterlik mi sağlık kurumları yöneticiliğimi önerirsiniz?
hangisi daha avantajlı?

ön lisan okuyacaksanız Tıbbi Sekreterlik daha avantajlı. sağlık memuru olarak iki yıllık hemşire att vs. ile aynı maaşı alırsınız. yaklaşık 2600 civarı

Üst Alt