Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 tarihli raporum var. Ehliyetimi dönüştürmek ve ÖTV'siz araç almak istiyorum..?

onuruğur

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
saygı değer site yöneticileri ve konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar;

1992 yılında almış olduğum C-A2 ehliyetimi H sınıfına çevirmek için 2013 yılında devlet hastanesine başvurdum ve yüzde 56 oran ile h sınıfı ehliyet alır özel tertibatlı araç kullanır ibareli raporumu almama rağmen bulunduğum yerde h sınıfı ehliyet veren sürücü kursu kapandığı için ehliyetimi h sınıfına çevirememiştim
yeni yönetmeliğe göre ne yapmam gerekiyor
raporum geçerlimi yeniden hastaneye başvurup yeni rapormu almalıyım ötv den istisnalı özel donanımlı araç almak için,

şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

onuruğur

Ehliyet değişikliği için: aile hekimi -> uzman hekim -> il sağlık müdürlüğü komisyonu -> emniyet

Elinizdeki raporda hareket kısıtlılığınız net yazılmışsa, o raporu araç alımında kullanabilirsiniz.

teşekkürler bülent bey evet elimdeki raporda kısıtlılığım net yazılmış h sınıfı ehliyet alabilir sol ayak kumandalı otomatik vitesli araç kullanabilir yazıyor zaten benim de kısıtlılığım sağ alt ekstremitede bir de rapor durumunda sürekli yazıyor

Üst Alt