Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2013 sıfır aldığım aracın sorgusunda 2012 yılına ait trafik cezası çıkıyor!?

bLaCkRaCe

Aktif Üye
Konular
126
Reaksiyonlar
2
2013 yilinda sifir aldigim aracin plakasini internet bankaciliginda sorgulattim. 2012 yilina ait trafik cezasi cikiyor. Kullandigim plaka evelden kullanilmis demek ki. Muayenede sorun cikartirlarmi yada bu ceza basima is acar mi ?

Aracı sıfır olarak bayiden mi aldınız, yani plaka tahsisi siz aldıktan sonra mı yapıldı?
Yoksa yine sıfır olmakla beraber galeriden mi aldınız?
Sıfır km araç satan galeriler bayilerden kendi adlarına alım yapıyor sonra müşteriye satıyor, dolayısıyla plakası daha önceden çıkmış oluyor.

Bika Renaulttan sifir arac aldim. Plaka yeni mi eski mi bilmiyorum bunu merak ettim. 2012 yilindan ceza cikiyor.

bLaCkRaCe
user-offline.png
Taşıtlar vergi dairesine gidin,yanınızda aldığınız sıfır aracın faturasını ve ruhsatını götürün orda düzelttirin.Siz ilgilenmesseniz bir nevi kabulllenmiş olursunuz. Bizde 2013 yılında araç aldık bir yıl sonra hem trafik cezası hemde MTV borcu çıkarttılar.Mtv borcu olayını aracı satan firma beyan eksikliği yapmış,Trafik cezası olayındada vergi dairesi yanlışlık yapmış dü
zeltildi.

İyi aksamlar aralik 2015 te aldigim ötv mufiyetli aracta mtv borcu gorunuyor ne yapmaliyim, teşekkürler.

Ya maliyede bi yanlislik var ya da aldığınız araba baskasi adina piyasaya cikti sonradan bi sekilde o aractan vazgecildi

Üst Alt