Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012'de araç alıp satmıştım. Şimdi ikinci el araç alabilir miyim?

black sea

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ben 2012 yılında ötv muafıyetlı bır arac aldım.arabamı 5 ay sonra ötv sını odemek sartıyla sattım.
otv muafıyetlı sıfır araclar 5 yılda bır alındıgını bılıyorum.benım merak ettigım acaba ıkıncı el arac alabılıyormuyum bu sekıl arac almamda bır sıkıntı varmı.

bırde ornegın 2013 model bır arac alsam bende 2018 yılına kadar bekleyecekmıyım cunku daha once 2012 yılında bır arac almıstım ve bu surem 2017 yılında bıtecek.

sımdıden benı bu konuda bılgılendırecek tum arkadaslara tesekkur ederım en kısa zamanda bılgılerınızı beklıyorum.

İkinci elde ötv olmadığından her vatandaş gibi normal yollarla 2. el bir araç alabilir, istediğiniz zaman satabilirsiniz bunun önünde hiç bir kısıtlama yoktur.
2017 de ise ötv muafiyeti ile sıfır km araç alma hakkınız tekrar doğar.

benım merak ettıgım engellı bırınden satılık engellı aracı alabılırmıyım yonunde.yınede tesekkur ederım bılgı ıcın.ornegın 2012 veya 2013 model bır engellı aracı alablırmıyım

black sea

Engelliden engelliye ötv muafiyetli araç alamazsınız hayır, 2. el de olsa 5 yılınızı doldurmadan ötv muafiyetinden faydalanamazsınız.
5 yılını doldurmayan engelli aracında da ötv vardır.

Üst Alt