Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 tarihli raporumla ÖTV'siz araç alabilir miyim?

özçiçek

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
7
2012 Ocak'ta alınmış%52 raporum var.
H Sınıfı ehliyet +otomatik vites araç
Yazıyor arka sayfada ;ehliyetim var .Bu raporla ötv siz araç alabilir miyim?
Yoksa yeni bir rapor mu gerekir, gerekirse izlemem gereken yol nedir?

özçiçek

Sol diz altı ampute değil mi? Öyleyse, raporda buna dair tanı varsa, kod içeren yeni ehliyet raporunuz da buna uygunsa, evet, o raporu araç alımında kullanabilirsiniz. Ehliyet-raporu ile bu engelli sağlık kurulu raporu birbirini tamamlar şekilde dikkate alınır ve araç alımında onaylanır

merhaba, evet sol diz altı ampute kod iceren yeni ehliyet raporu için rapor aldığım aynı hastane Okmeydanı eğitim araştırmaya mı başvurmam gerekir daha sonrasında emniyete mi
galeri ile görüstüm b sınıfı olarak değiştirmem gerekirmiş..

@OturanBoğa
raporumda teşhis kısmında ;SOL DİZALTI PROKSİMAL AMPUTASYONU+AMBLİOPİ yazıyor yani tanı kodu yok..
galerideki kişi 'aynı raporu düzenleyip kod yazıyorlar diye biliyorum' dedi sil baştan mauyeneler heyete gerek olmayabilir mi

Ben kısa bir süre önce H sınıfı ehliyet ile 2008 yılına ait eski raporumla yeni araç aldım hiç bir sorun çıkmadı hiçbir kurum yeni ehliyet veya yeni rapor istemedi.
Raporun sürekli ise H sınıfı ehliyetinde var 2020 yılına kadar geçerli tahminimce galerideki görevlilerin tamemen bilgisizliğinden pek çok kişiye mağduriyet yaşatmaktalar.
Siz yinede sağlıklı bir şekilde bilgi edinmek için önce vergi dairesine gidip ÖTV servisiyle görüşün

Ümraniye vergi dairesi bu konuda sağlıklı bilgiye sahip bütün işlemler orada görülmekte vatan caddesindeki vergi dairesi olmaz dediği raporu ümranyeye götürdük ÖTV servisi olur dedi ve işlemlere başladık

Vergi dairelerindeki pek çok görevli memurlar bu konularda yeterince bilgi sahibi olmadıkları için başından salmak veya ilgisiz oldukları için yani uğraşmak yerine rahatı seçip git yeni rapor yeni ehliyet al da gel diyor bundan dolayı pek çok arkadaşımız mağduriyet yaşamaktalar bu mağduriiyeti yaşamamak için haklarımızı iyi bilelim ve bilinçli bir şekilde hakımızı arayalım.

mazili teşekkür ederim öncelilkle ; galeri ile görüştüğümüzde oradaki kişi de tüm evrakların ümraniye vergi dairesine gönderileceğini ve onaylandıktan sonra satış yapılacağını söyledi... dediğiniz gibi biz öncesinde gidelim kendimiz bilgi alalım .

mazili dediğiniz gibi ümraniye vergi dairesi ötv servisiyle görüştüm raporumu gösterdim... birim şefi hanımefendi raporumun geçerli olduğunu; yeni bir rapor ve ehliyet yenilememe gerek olmadığını söyledi . galeriye de küçük bir not kağıdına rapor uygundur özel tertibat gerekmediği için uygundur yazıp kaşe imza yaptı. yönlendirmeniz iin teşekkür ederim .

Senin adına sevindim.
İnşallah bundan sonrada bir sorun olmaz
Olursada tamamen görevli kişilerin bilgisizliğinden olur.
Ama siz imzalı kaşeli o belgeyi kaybetmemeye çalışın işlemler bitene kadar
Tekrardan hayırlı olsun kolaylıklar dilerim

özçiçek[FONT=sans-serif]

.Emniyette kodlu yeni sürücü belgesi ile arcın tescilini yapıyor.Bunu dikkate alın.[/FONT]

Bayram tatilinden iki gün önce imzaları attım galeride ÖTV siz işlemler bir hafta sürüyor denilmesine rağmen tatil sonu ilk iş gününde plaka ruhsat geldi ve arabayı teslim aldık.

Üst Alt