Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS'ye göre eğitim durumu değişenler Aile ve Sosyal Pol.Bak. gitmeli mi?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
egitim durumu deişinler 2012 ömssye göre aile müdürlgüne gitmeye gerek varmı

yok aile ve sosyal pol.bak.dan belge almayacaksınız. sadece yeni eğitim derecenizi gösteren belgenizle dilekçeyi ÖSYM'ye veriyorsunuz.

bu yeni ögretim belegemizn noter onaylı falan olmasına gerek yok deilmi

aslına bakıp fotokopisini alıyorlar diye hatırlıyorum

evet şu konuya bir açıklık getircek kimse yok mu yeni ösym başvuru merkezinden geliyom.. sistem yoktu işlem yaptıramadım ama öğleden sonra yaptırcam izlemem gerek yol nedir.. aile ve politikalar bürosuna gidilmeyecek diye biliyorum diploma aslı yanımda okuldanda aslı gibidir yaptırdım.. ama görevli dediki diplomayı ve başvuru belgesini...siz 14 mart tarihine kadar ösym bürosuna ileteceksiniz dedi..diplomayı biz mi göndercez onlar mı alacak ??? acil cevap

KKELEBEKK;

pardon ösym ye veriyorsunuz diyorsunuz ama başvuru merkezine mi veriyoruz yoksa ankaraya mı göndercez belgemizi başvuru merkezi biz almıyruz diyo ne yapmak lazım

evett nasıl oluyorrrr egitim durmundkai belgeyle sadece okula gitmek yeterlimi

Diploma fotokopisini okul mu göndercek ayrıca engel bilgilerinde yüzdelik kısım yazmıyor ve yazılmıyorda sıkıntı olur mu ??

ben 2012de sınava girdim memur oldum öğrenim durumum değişmedi yeniden girebilme ihtimalim var sınava girersem
Aile ve Sosyal Pol.Bak.gitmeme gerek varmı o belgeyi almama yoksa sadece internetten başvuru yapsam geçerli olurmu

Üst Alt