Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 e-kpss sınav denemesi 2016 e-kpss de benzer bir puan alınabilir mi?

Konular
21
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2012 e-kpss sınav denemesinden 90 civarı gibi bir deneme puanı alınmışsa bu durum 2016 yılındaki e-kpss de kaç alabileceğimizin göstergesidir.Sınav denemesi gerçek ve ösym tarafından yapılmış e-kpss sınavı sorularından yapılmıştır.Sınav türü lisanstır.

güzel puan hemen hemen aynı diyebiliriz 3 aşşa 5 yukarı değişir bide sınav pisklojisi var soruları kesinlikle küçümseme ben bu hatayı yaptım siz yapmayın 1. atamada rahat atanırdım istediğim yere sırf küçümsediğim için sınavda hızlı davrandım 2. atamaya kaldım herzaman soruları dikkatli okumak lazım ..

2012 yılı sınavı 2014'e göre daha kolaydı..
Ben de soruları okurken hadi canım soru bu mu şimdi dalga mı geçiyorsunuz?
Gibi şeyler söylemiştim sınavda ve çok hızlı gittim :) bir de güncel konular yedi beni
83 aldım yerleşemedim. (Lise)

Eğer yine biraz daha zor olursa yine de KPSS gibi zor olmayacağı için 80'in üstünde olursunuz heralde.
Sınav günü ruh halinize bağlı olarak da değişir :)
Başarılar.

Teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için o zaman biraz daha kasmam gerek.Çünkü özellikle istediğim yer Konya ya da Alanya.Bu yüzden ciddi ciddi asılmam gerek anlaşılan. :)

Olsun hani derler ya eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek diye ben o misal yapayım. :)

Snav denemesi derken? 2012 sorularını çozmeyimi kastettiniz yoksa ben birşeylermi kaçırdım

Üst Alt